Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Flere firmaer på nettet tildeler efterhånden diverse leveringstyper. En der er meget almindelig er i dag levering til et afhentningssted, som gør at du kan hente bestillingen når du har lyst. Fragtløsningen er nemlig ret så gnidningsløs, og i mange tilfælde derudover den mindst kostelige fragttype.

Du kunne også foretrække at bestille pakken til levering til dit hus eller til dit arbejdes adresse. Fragtmetoden viser sig sædvanligvis et hak mere omkostningsfuld, men samtidig ret så bekvem. Den billigste leveringsmanér vil dog altid være selv at hente pakken, som jo nødvendiggør at du opholder dig nærved internet forhandlerens tilholdssted.

Leveringstidspunktet er meget aktuel om man har brug for dine nye produkter omgående, så i det øjemed er det rigtig centralt at vi studerer den estimerede leveringsdato på det respektive produkt.

En hel del netshops i Danmark giver muligheden for dag-til-dag levering på de fleste af deres varenumre, som trods alt stiller krav om at ordren indsendes inden et bestemt klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få varen pakket forud for at logistikmedarbejderne drager hjemad.

En hel del outlets på nettet tilbyder fragt uden gebyr, men typisk under forudsætning af at man aftager for et fastslået beløb. Derudover burde du udvælge den mindst kostelige fragtmetode, som oftest – uden hensyn til om man er nær Horsens, Farum eller Faaborg – vil blive at få leveret dine varer til en pakkeshop.

Den prisbilligste leveringstype

Det er efterhånden ekstremt uproblematisk for enhver at finde information om priser i blandt flere internet virksomheder og følgelig har de fleste internet webshops set sig tvunget til at mindske salgsværdien på produkterne – til børn, og ligeledes også til kvinder og mænd – eftertrykkeligt, og endda nogle gange frembyde gratis levering.

Men det kan alligevel blive fordelagtigt at granske et par e-shops efter rabat forinden du handler, således at du er garanteret at skaffe sig den prisbilligste pris.

Du må bare være omhyggelig med, at hvis en internet butik forhandler deres produkter for en pris som kan ses som ubegribelig overkommelig, er det ofte være et signal om en bedragerisk webbutik. Køb med gængse betalingskort er ikke desto mindre en del af en orden, som begunstiger dig som kunde imod falske internet outlets.

Vi går generelt ind for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en anden løsning burde du vælge et afbetalingstilbud som f.eks. ViaBill, for så vidt du tilstræber at afdrage regningen senere.

Inden nogen handler hos en shop på nettet bør man helt sikkert gøre sig bekendt med indholdet af netshoppens handelsaftale, dog er det uden tvivl et omfattende projekt.

En nemmere løsning kan derfor være at finde ud af hvorvidt internet virksomheden er medlem af e-mærke ordningen, som er en sikring om at online firmaet lever op til de danske retningslinjer, samt at online firmaet fra tid til anden gennemses af fagfolk der forstår lovene på området. Dette er desuden en god genvej til support, såfremt du oplever problemer ved din ordre.

For øvrigt foreslåes det at du er klar over de mest aktuelle regler der gælder for transaktionen, f.eks. den ombytningsrettighed e-forretningen bruger. I relation til det er det samtidig essesentielt, at man når som helst bevarer sin ordrekvittering, således man til enhver tid vil kunne bevidne købet, uanset om man leder efter et produkt til en herre eller dame.

Flere online forretninger yder dag-til-dag levering

Trustpilot leverer nogle anstændige løsninger til at udforske en længere række eksisterende kunders opfattelser og derfor anbefales det, at du efterforsker e-firmaets ratings forud for at du køber.

Facebook indebærer endvidere fuldt ud belejlige chancer for at få en idé om netbutikkens kundefokus. Desuden er der faktisk internet firmaer hvor kunder kan notere en evaluering af købsoplevelsen, som tilmed bør tages i brug til at få et indblik i kundernes tilfredshed.