Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Størstedelen af netbutikker i Danmark frembyder nu om stunder et hav af forskellige former for fragt. Det mest almindelige er i dag levering til en pakkeshop, og så afhenter du blot din pakke på et selvvalgt tidspunkt. Fragtmetoden er altså meget bekvem, samt endda endvidere den billigste leveringsversion.

Du kunne tillige afveje for og imod at vælge at få sendt til dit hus eller ud på dit arbejde. Leveringsmetoden viser sig ofte en smule mindre prisbillig, men endda særdeles smart. Den mest letkøbte leveringsmetode vil dog til enhver tid være selv at hente pakken, men dette betinges af at du bor i nærheden af online firmaets bopæl.

Størstedelen af butikker på nettet annoncerer dag-til-dag levering på de fleste varenumre, men vær påpasselig da det tager udgangspunkt i at bestillingen laves forinden et fast klokkeslæt, med det formål at de garanteret kan nå at få pakken ekspederet inden de logistikansatte tager hjem.

En række internet webshops garanterer portofri levering, men for det meste gælder det kun hvis der aftages for et bestemt beløb. I øvrigt kan du gribe den mest prisbevidste fragtmetode, der mange gange – uafhængig om man befinder sig i Viborg, Smørumnedre eller Slangerup – vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et afhentningssted.

De unge køber via forretninger på nettet

Det er særligt ligetil for enhver at søge information om priser fra flere internet virksomheder på www.averos.dk og altså har massevis af e-shops været nødt til at stampe salgspriserne på produkterne – til børn, og ligeledes til damer og herrer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange yde fri fragt.

Det kan trods alt blive udbytterigt at studere enkelte netshops efter tilbud inden du handler, så man er på den sikre side med at få fat i den laveste pris.

Du skal alligevel være klar over, at i tilfælde af at en e-handler afsætter varer for en salgspris som kan ses som himmelråbende attraktiv, så kunne det mange gange være et signal om en bedragerisk netbutik. Kortbetalinger er heldigvis en del af et lovbud, hvilket garanterer en imod fup online varehuse.

Generelt foreslår vi køb med kort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du bruge en afdragsløsning som for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du hellere vil afdrage betalingen ude i fremtiden.

Inden folk shopper på en shop på nettet kunne de for at være sikker gennemgå e-shoppens forretningsvilkår, men det er mange gange ikke super spændende.

En anden mulighed er at efterse hvorvidt e-firmaet er e-mærket medlem, da det typisk er en påvisning af at internet selskabet adlyder de opstillede regler, og at internet shoppen hyppigt monitoreres af fagfolk der kender til lovene på området. Derudover tilbydes du genvej til at få assistance, når du oplever udfordringer i forbindelse med dit køb.

Dertil er det at foretrække at du er sat ind i de mest aktuelle regler der spiller ind i forbindelse med ordren, f.eks. hvilken ombytningsret e-handlen benytter. I den sammenhæng er det desuden essesentielt, at man stadigvæk sikrer ens kvittering på e-mail, således man fremadrettet kan dokumentere købet, om man er på udkig efter et produkt til en dreng eller pige.

En hel del webbutikker tilbyder gebyrfri levering

Trustpilot frembyder visse relevante chancer for at gøre dig bekendt med mange tidligere kunders betragtninger og på grund af dette er det en hjælp, at du sonderer netbutikkens omtaler før du køber.

Facebook fører til lige så vel adskillige fornemme genveje til at få kendskab til internet shoppens pålidelighed. Tilmed ses endda internet varehuse hvor folk kan aflevere en bedømmelse af deres køb, hvilket ligeledes bør anvendes til at fornemme tilfredsheden hos kunderne.

Data om produkter og firmaer på nettet opdateres løbende, men vi kan desværre ikke garantere imod reguleringer der er blevet implementeret siden vi sidst opdaterede vores informationer.