Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Temmelig mange webshops i Danmark tilbyder nu om stunder et hav af forskellige fragtløsninger. En af favoritterne er på nuværende tidspunkt levering til et afhentningssted, hvor du selv kan afhente din pakke på et valgfrit tidspunkt. Leveringstypen er altså ekstremt ligetil, samt desuden tilmed den mindst kostelige leveringsmodel.

Du kan alternativt overveje at få ordren leveret til din bopæl eller til din arbejdsplads. Denne viser sig desværre lidt mindre prisbillig, men derudover særdeles smart. Den mindst kostelige mulighed for levering vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, hvilket beroer på at du er nærved internet forhandlerens arbejdslager.

Leveringstidspunktet er selvfølgelig særdeles udslagsgivende forudsat du behøver produkterne om kort tid, så i det øjemed er det i sandhed relevant at man ser den anslåede leveringsdato ved det respektive produkt.

De fleste outlets på nettet byder på levering på næste hverdag på flere varer, men vær på vagt da det er påkrævet at bestillingen gennemføres før et nøjagtigt klokkeslæt, sådan at de med sikkerhed kan nå at få produktet afsendt inden de pakkeansatte får fri.

Den mest letkøbte fragtmetode

Det er i dag ekstremt uproblematisk for folk at finde de laveste priser på tværs af internet foretagender på makril.dk og af den grund har flere online butikker været presset til at at sænke prisniveauet på en række af deres varer – til børn, lige så vel som til kvinder og mænd – eftertrykkeligt, og endda nogle gange præstere fragtfri levering.

Det kan alligevel vise sig fordelagtigt at kigge forbi flere internet selskaber efter rabatkoder forinden du handler, sådan at du er sikret at skaffe sig den prisbilligste pris.

Du må imidlertid være så påpasselig, at i tilfælde af at en online webshop afsætter bedst i test varer til salg for en udsalgspris der er ekstraordinært fordelagtig, så bør det tit være et signal om en snydagtig webbutik. Bestillinger med betalingskort er ikke desto mindre omsluttet af en regel, hvilket forsvarer dig overfor snydagtige e-firmaer.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som alternativ bør du bruge en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, såfremt du vil afdrage prisen over en periode.

Forinden nogen shopper hos en internet webshop behøver de i reglen løbe igennem netshoppens forretningsaftale, dog er det uden tvivl ikke specielt ophidsende.

Et andet alternativ kunne være at tjekke om webbutikken er støttet af e-mærket, siden det kan være en garanti for at online virksomheden anerkender de officielle regler, og at e-forhandleren rutinemæssigt tilses af sagkyndige der har ekspertise inden for vedtægterne på området. Desuden giver det dig mulighed for support, såfremt du får problemstillinger med din shopping.

Herudover er det fornuftigt at køberen er klar over de mest relevante regler der kan influere på transaktionen, eksempelvis hvilken byttepolitik internet shoppen kører med. I relation til det er det på samme måde afgørende, at man stadigvæk beholder sin e-mail kvittering, så man altid kan vidne om bestillingen, om man er på udkig efter varer til en voksen eller et barn.

Den billigste form for fragt

Trustpilot genererer helt hæderlige muligheder for at vurdere adskillige forhenværende forbrugeres vurderinger og på grund af dette kan det være til hjælp, at du tjekker e-butikkens bedømmelser før du placerer din ordre.

Facebook præsterer lige så vel rigtig ønskværdige chancer for at få indsigt i e-shoppens troværdighed. Desuden møder vi nogle e-forhandlere hvor man kan formulere en kritik af ordreforløbet, som på samme måde kan tages i brug til at fornemme hvor glade kunderne er.