Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Adskillige internet handler udlover i dag en lang række forskellige muligheder for fragt. Den mest populære er i dag udleveringssteder, så du selv har mulighed for at hente din bestilling når det passer ind i din hverdag. Fragtmetoden er jo virkelig problemfri, samt desuden derudover den mest prisbevidste løsning til levering.

Du kan ligeledes påtænke at få produkterne bragt til din adresse eller ud til din arbejdsplads. Metoden bliver ofte et hak mindre prisbillig, men endda ualmindeligt uproblematisk. Den billigste form for fragt vil dog i de fleste tilfælde være selv at hente varerne, hvilket dog beroer på at du lever i nærheden af e-handlens adresse.

Leveringsdygtigheden er ultra central hvis du har brug for varen straks, og derfor er det altså afgørende at du tjekker det forventede leveringstidspunkt på den aktuelle vare.

En lang række e-butikker i Danmark yder 1 hverdags levering på en lang række produkter, men som imidlertid afhænger af at bestillingen anbringes før et bestemt tidspunkt, så de har mulighed for at nå at få dit nye produkt afsendt forinden lagermedarbejderne tager hjem.

En hel del butikker på nettet yder fri fragt, men ofte kun når der købes for et fastsat beløb. I øvrigt kunne man foretrække den mindst kostelige leveringsmetode, som gerne – om man bor ved Kolding, Solrød Strand eller Hammel – vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til en pakkeshop.

Leveringsdygtigheden kan vise sig at være ultra central

Det er jo efterhånden vældig fremkommeligt for købere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) hos diverse e-firmaer og til tak har langt de fleste firmaer på nettet fundet det uundgåeligt at nedsætte salgsværdien på varerne – til drenge og piger, og desuden også til mænd og kvinder – betydeligt, og endda nogle gange love gratis levering.

Dog kan det alligevel blive lønsomt at se nærmere på visse netbutikker efter tilbud inden du gennemfører dit køb, så du er tryg ved at få fat i den skarpeste pris.

Du skal trods alt være opmærksom på, at ifald en shop på nettet tilbyder deres produkter for en salgspris som kan ses som ekstraordinært attraktiv, burde det tit være et fingerpeg om en svindel internet webshop. Kortkøb er på den anden side inkluderet i et regelsæt, som beskytter køber overfor uægte netbutikker.

Vi tilråder generelt betalinger med kort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du drage nytte af en afbetalingsløsning som eksempelvis ViaBill, når du foretrækker at godtgøre omkostningerne ude i fremtiden.

Forud for at folk bestiller i en online butik behøver man i og for sig gennemgå deres regler, det er dog undertiden ikke super spændende.

Et alternativ kan derfor være at granske hvorvidt online forhandleren er medlem af e-mærke ordningen, siden det skulle være en sikring om at e-shoppen efterfølger de opstillede regler, samt at hjemmesiden af og til revurderes af specialister som har ekspertise inden for de gældende bestemmelser. Derudover giver det dig lejlighed til assistance, når du skulle få problemstillinger ved din ordre.

Yderligere anbefales det at køber er klar over de mest relevante vedtægter der spiller ind i forbindelse med transaktionen, fx hvilken returret online butikken bruger. På grund af dette er det virkelig afgørende, at man altid bevarer sin købsbekræftelse, så man altid vil kunne bekræfte sit køb, hvad end man søger produkter til en voksen eller et barn.

Flere og flere bestiller hos e-handler

Trustpilot frembyder ultra gavnlige løsninger til at verificere en stor portion forhenværende kunders bedømmelser og af den grund foreslåes det, at du eftersøger e-firmaets anmeldelser forud for at du placerer din ordre.

Facebook bringer dig tilsvarende fuldstændig pæne løsninger til at få indblik i internet selskabets popularitet. Herinde ser vi endda online firmaer som tilbyder folk at sammensætte en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket desuden bør benyttes til at fornemme hvor tilfredse kunderne er.

Vores side er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi arbejder sammen med en gruppe e-forretninger og fremviser virksomhedernes produkter, og høster betaling såfremt en bruger fra vores hjemmeside gennemfører en transaktion.

Oplysninger omkring varer og e-butikker opretholdes løbende, men vi ønsker ikke at påtage os ansvaret for rettelser der måtte være iværksat efter at vi sidst opdaterede websitets data.