Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En række e-forretninger tilbyder nu til dags en hel del forskellige leveringsmodeller. Den mest benyttede er for øjeblikket at få bragt ordren til en pakkeshop, så du selv kan hente de købte produkter på et valgfrit tidspunkt. Metoden er jo ekstremt uproblematisk, og endda også den prisbilligste form for levering.

En lang række online forhandlere tilbyder muligheden for dag-til-dag levering på en lang række af deres produkter, men husk at det er underforstået at ordren placeres før et nøjagtigt tidspunkt, således at de med sikkerhed kan nå at få produktet afsted inden logistikmedarbejderne har fyraften.

Efterses af fagmænd der behersker lovgivningen

Det er super fremkommeligt for internetbrugere at lave prissammenligning fra diverse online virksomheder og så har langt de fleste internet selskaber i Danmark ikke kunne slippe for at sænke salgspriserne på deres varer – til babyer og børn, og tillige også til mænd og kvinder – markant, og endda nogle gange garantere fragtfri levering.

Det kan dog immervæk vise sig nyttigt at checke et par forskellige forretninger på nettet efter udsalg før du færdiggør din shopping, sådan at du ikke er i tvivl om at opnå den laveste pris.

Du bør dog være årvågen med, at såfremt en internet butik frembyder deres produkter til en udsalgspris som anses for uhørt fordelagtig, kunne det undertiden være et bevis på en falsk shop. Betalinger med kort er på den anden side omfattet af en orden, hvilket bistår køber overfor uægte online forhandlere.

Vi tilråder bestillinger med kort eller betalinger med mobilen. Som alternativ bør du benytte et tilbud fra fx ViaBill, for så vidt du gerne vil afbetale beløbet senere.

Forinden nogen bestiller i en internet virksomhed burde man i og for sig læse shoppens regler, men det er uden tvivl et omfattende projekt.

En nem løsning er at granske hvorvidt online webshoppen er verificeret af e-mærket, da det almindeligvis er en garanti for at online forretningen opretholder de officielle danske regler, udover at forretningen undertiden kigges til af sagkyndige som er indført i retningslinjerne. Derudover tilbydes du anledning til en hjælpende hånd, hvis du bliver udsat for problemstillinger ved dit indkøb.

Ligeledes stiller vi forslag om at man er hensynstagende til de mest vedkommende retningslinjer der gør sig gældende i forbindelse med ordren, som eksempelvis hvilken returret butikken tilsikrer. I den sammenhæng er det desuden vigtigt, at man når som helst bevarer ens kvittering, således man fremadrettet vil kunne påvise ordren, uafhængig om du er på gaveindkøb til en herre eller dame.

Undersøg om internet forhandleren er medlem af e-mærket

Trustpilot resulterer i de facto gode genveje til at tyde ret mange nuværende brugeres ratings og på grund af dette er det smart, at du gransker online firmaets ratings inden du handler.

Facebook fremskaffer derudover absolut strålende løsninger til at få indtryk af internet forhandlerens kundetilfredshed. Desuden er der nogle firmaer på nettet som tilbyder kunderne at levere en omtale af virksomhedens service, som ydermere bør udnyttes til at få et indblik i kundernes tilfredshed.

Denne side er reklamefinansieret. Vi har aftaler med en del internet butikker og publicerer virksomhedernes tilbud, og modtager kommission forudsat en bruger fra vores website gennemfører en handel.

Fakta om varer og online varehuse vedligeholdes løbende, men vi tager forbehold for reguleringer der er blevet udført siden vi nyligst opdaterede websitets informationer.