Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Størstedelen af internet webshops tildeler til alt held en hel del forskellige leveringsmetoder. Den mest benyttede er nu til dags at få afleveret pakken hos en pakkeshop, hvor det er meget fleksibelt at kunne hente bestillingen præcis når det passer dig. Leveringstypen er jo vældig fleksibel, og endda tilmed den prisbilligste fragttype.

En del online virksomheder tilbyder dag-til-dag levering på massevis af varer, som alligevel nødvendiggør at ordren aflægges før et givent tidspunkt, så at de har udsigt til at kunne nå at få bestillingen distribueret inden logistikpersonalet drager hjemad.

Nogle forhandlere på nettet tilbyder fragt uden betaling, men i reglen er det påkrævet at der aftages for en konkret pris. Alternativt skulle man udse dig den mest prisbevidste fragttype, hvilket typisk – ligegyldigt om man er tæt på Viborg, Frederiksværk eller Humlebæk – vil være at få fragtfirmaet til at bringe pakken til et afhentningssted.

Nogle netshops sikrer gratis fragt

Det er efterhånden super fremkommeligt for os alle at sammenligne priser (via fx PriceRunner) fra flere e-butikker og altså har mange internet webshops ikke kunne lade være med at trykke udsalgspriserne på varerne – til børn og babyer, og yderligere også til herrer og damer – voldsomt, og endda nogle gange tilbyde portofri fragt.

Det kan dog til hver en tid blive gavnligt at kigge forbi en række butikker på nettet efter rabat før du gennemfører din handel, således at man er på den sikre side med at antage den mindst kostelige pris.

Inden nogen handler hos en netshop behøver man helt sikkert overveje netshoppens regler, dog er det typisk ikke særlig sjovt.

Alternativet kunne måske være at finde ud af hvorvidt online forretningen er støttet af e-mærket, da det længe har været en erklæring om at e-butikken imødekommer de danske love, foruden at online butikken løbende overvåges af fagfolk som er meget bekendte med vilkårene på området. Det er en rigtig god anledning til at blive hjulpet, når du møder problemstillinger i forbindelse med din handel.

Desuden er det godt at man er opmærksom på de mest essentielle retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen, for eksempel hvilken returrettighed internet shoppen anvender. I den forbindelse er det ligeledes vigtigt, at man stadigvæk bibeholder sin ordremail, således man til enhver tid vil kunne bevidne ordren, ligegyldigt om man er på udkig efter et produkt til en voksen eller et barn.

Undersøg om e-forretningen er e-mærke tilsluttet

Trustpilot yder visse passelige chancer for at vurdere forskellige aktuelle kunders oplevelser og derved kan det være til hjælp, at du udforsker netshoppens omtaler forud for at du lægger din bestilling.

Facebook forærer dig derudover regulære relevante genveje til at få indtryk af online butikkens kundefokus. Foruden det ser vi en række webshops hvor man kan meddele en kritik af deres købsoplevelse, hvilket desuden bør benyttes til afvejning af hvor glade kunderne er.

Denne side er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi samarbejder med en gruppe af online varehuse når vi promoverer butikkernes varer, og indkasserer godtgørelse forudsat den bruger vi sender videre udfører en ordre.

Data vedrørende tilbud og e-firmaer understøttes tit, men vi påtager os intet ansvar for forandringer der er blevet udarbejdet siden nyligste opdatering af de anvendte informationer.