Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En hel del netbutikker i Danmark frembyder nu til dags en hel del forskellige fragttyper. En af de mest populære er nu om stunder at få sendt til en pakkeshop, hvor det er muligt at hente produkterne når det passer ind i din kalender. Metoden er altså ultra smart, samt ofte derudover den mest prisbevidste fragttype.

Du bør ligeledes vælge at få ordren bragt til din bopæl eller til adressen på dit arbejde. Leveringstypen viser sig en gang i mellem en smule dyrere, men lige så vel ualmindeligt hensigtsmæssig. Den mest prisbevidste leveringsmetode kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som jo betinges af at du befinder dig i kort afstand af e-shoppens lager.

Fragttiden er selvfølgelig ret så væsentlig hvis man skal bruge din pakke inden for få dage, og af den grund er det ganske vigtigt at vi besigtiger tidshorisonten for levering for den relevante vare.

Flere forhandlere på nettet tilbyder dag-til-dag fragt på mange af deres varer, som trods alt beroer på at bestillingen realiseres før et aftalt tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få produkterne hen til fragtfirmaet før lagerpersonalet har fyraften.

Få leveret til hvor du bor eller ud på din arbejdsplads

Det er efterhånden ualmindeligt gnidningsløst for internetbrugere at lave prissammenligning på forskellige e-firmaer og derfor har utallige internet butikker været nødt til at nedsætte salgsværdien på deres produkter – til børn og babyer, og samtidig også til kvinder og mænd – kolossalt, og endda nogle gange frembyde fragt uden omkostninger.

Dog kan det alligevel være nyttigt at udforske nogle forskellige online forretninger efter rabat før du køber, sådan at man er skråsikker på at opnå den bedste pris.

Du må imidlertid ikke overse, at såfremt en forhandler på nettet udbyder bedst i test varer for en udsalgspris der virker helt fantastisk god, så bør det i nogle tilfælde være et kendetegn på en falsk netbutik. Køb med gængse betalingskort er på den anden side omsluttet af en orden, der hjælper en overfor bedrageriske forretninger på nettet.

Vi tilråder generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Som en anden løsning kan du anvende en løsning på afbetaling som fx ViaBill, når du tilstræber at godtgøre beløbet i flere bidder.

Inden folk shopper hos en internet webshop behøver man til hver en tid gennemlæse butikkens forretningsaftale, det er dog almindeligvis ikke særlig interessant.

En nemmere løsning kunne måske være at bemærke om internet firmaet er støttet af e-mærket, siden det længe har været et bevis på at e-shoppen forsvarer de officielle regler, udover at online virksomheden af og til efterses af jurister som behersker de gældende love. Dette er en god genvej til support, hvis du møder problemer i forbindelse med dit indkøb.

De ældre shopper på e-forretninger

Trustpilot resulterer i evigt pæne muligheder for at efterse en længere række aktuelle brugeres tanker og på grund af dette er det prisværdigt, at du beser online webshoppens anmeldelser forinden du bestiller.

Facebook frembyder ligeledes uden sammenligning solide genveje til at få indblik i webshoppens kundefokus. Herinde møder vi faktisk internet forretninger hvor det er muligt at notere en vurdering af ordreforløbet, som på samme måde må drages fordel af til at få et indtryk af kundernes tilfredshed.

Vejledning omkring tilbud og internet webshops understøttes hyppigt, men vi kan desværre ikke garantere imod rettelser der potentielt er realiseret efter at vi sidst opdaterede de viste data.