Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Temmelig mange forretninger på nettet tilbyder i øjeblikket mange forskellige former for fragt. Det mest populære er i vore dage levering til et afhentningssted, fordi det så giver dig god fleksibilitet til at kunne afhente de bestilte varer når det passer ind i din kalender. Leveringsformen er nemlig rigtig bekvem, samt oftest ligeledes den mindst kostelige leveringsversion.

Du kunne på samme måde foretrække at få varerne leveret til din adresse eller til din arbejdsplads. Leveringsformen bliver som oftest et hak mindre prisbillig, men på den anden side yderst gnidningsløs. Den mest prisbevidste fragtløsning kan ikke modsiges at være at hente varerne selv, hvilket stiller krav om at du bor med kort afstand til webbutikkens bopæl.

Flere internet forhandlere annoncerer 1 hverdags levering på deres primære produkter, der dog beroer på at bestillingen fuldbyrdes før et besluttet klokkeslæt, så de sandsynligvis kan nå at få varen hen til fragtfirmaet forinden lagermedarbejderne får fri.

Visse e-forhandlere sikrer gebyrfri levering, men for det meste kun hvis man indkøber for et præcist beløb. Alternativt må du beslutte sig for den prisbilligste løsning til levering, hvilket oftest – uanset om man befinder sig tæt på Odense, Birkerød eller Brande – vil blive at få fragtfirmaet til at levere ordren til et afhentningssted.

Den mest letkøbte fragttype

Det har vist sig at være ualmindeligt overkommeligt for almindelige dødelige at søge information om priser i blandt flere online webshops og så har adskillige forhandlere på nettet set sig tvunget til at tvinge prisniveauet på mange af deres produkter – til børn, og yderligere også til herrer og damer – betydeligt, og endda nogle gange frembyde portofri fragt.

Men det kan til hver en tid vise sig fordelagtigt at se nærmere på nogle forskellige online virksomheder efter tilbud inden du gennemfører dit køb, sådan at man er sikker på at indhente den prisbilligste pris.

Du bør alligevel ikke overse, at i tilfælde af at en e-forretning sælger deres produkter for en pris som anses for urealistisk gunstig, så kan det ofte være et tegn på en snydagtig netshop. Handler med kort er i hvert fald inkluderet i en retningslinje, hvilket bistår dig overfor bedrageriske online webshops.

Generelt slår vi et slag for handler med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kan du drage nytte af en afdragsordning fra fx ViaBill, forudsat du hellere vil godtgøre prisen over en længere periode.

Undersøges af sagkyndige der forstår reglerne

Før folk køber i en netbutik burde man uden tvivl gennemlæse virksomhedens betingelser, men det er for det meste ikke super interessant.

Et andet alternativ kunne derfor være at se nærmere på om internet forretningen er medlem af e-mærke ordningen, hvilket bør være et bevis på at online shoppen tilslutter sig de gældende danske regler, og at netshoppen en gang i mellem tilses af specialister der har megen viden om reglerne. Dette er en god lejlighed til at få assistance, hvis du skulle få problemer med dit indkøb.

Derudover er det at foretrække at køber er oppe på mærkerne omkring de mest betydningsfulde vilkår der gælder for transaktionen, som eksempelvis den bytteret e-butikken kører med. I relation til det er det i øvrigt afgørende, at man stadig opbevarer ens faktura e-mail, så man når som helst vil kunne eftervise bestillingen, om man søger produkter til en pige eller dreng.

Online handel sker på tablets

Trustpilot yder evigt uafhængige chancer for at besigtige ganske mange aktuelle forbrugeres evalueringer og derved er det fornuftigt, at du iagttager webbutikkens kritik inden du handler.

Facebook leverer lige så vel fuldstændig gavnlige løsninger til at få kendskab til online virksomhedens kundetilfredshed. Foruden det er der mange internet forhandlere hvor folk kan give en omtale af ordreforløbet, hvilket tilmed må udnyttes til at danne dig et indtryk af hvor glade kunderne er.

Denne hjemmeside er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi har tætte samarbejder med en samling af webshops i form af at vi præsenterer deres produkter, og indhenter kommission hvis den person vi sender videre foretager en bestilling.