Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

En stor portion internet foretagender tilbyder nu om dage diverse forskellige løsninger til levering. Den mest benyttede er p.t. at få leveret til et afhentningssted, som gør at du kan hente din ordre når du har tid. Den er nemlig særdeles problemfri, samt oftest endda den mest letkøbte type af levering.

Du kan alternativt planlægge at få det leveret til din private bopæl eller ud til dit arbejdes adresse. Denne viser sig mange gange en kende dyrere, men endda virkelig nem. Den mindst kostelige slags levering kan ikke modsiges at være selv at hente pakken, hvilket nødvendiggør at du befinder dig nær internet butikkens arbejdslager.

Leveringstiden kan være meget udslagsgivende om du har brug for din ordre straks, og herved er det temmelig væsentligt at du gransker leveringstiden ved det respektive produkt.

Mange online varehuse giver løfte om levering på næstkommende hverdag på deres favorit varer, som dog betinges af at bestillingen indsendes før et givent klokkeslæt, så at de har en chance for at nå at få produkterne fikset før de logistikansatte drager hjemad.

En hel del e-forretninger i Danmark sikrer gratis levering, men undertiden stiller det krav om at man bestiller for et fastslået beløb. Derudover bør man beslutte sig for den prisbilligste leveringsmanér, som i de fleste tilfælde – om man befinder sig i Randers, Frederikshavn eller Struer – er at få leveret bestillingen til et afhentningssted.

Levering til din adresse eller ud til din arbejdsplads

Det har vist sig at være ret ligetil for alle og enhver at finde information om priser hos diverse internet webshops og til gengæld har langt de fleste butikker på nettet været nødt til at stampe salgspriserne på mange af deres produkter – til piger og drenge, og samtidig til kvinder og mænd – drastisk, og endda nogle gange præstere fragt uden betaling.

Til gengæld kan det ikke desto mindre vise sig gunstigt at inspicere nogle få e-butikker efter rabatkoder forinden du køber, så man ikke er i tvivl om at få den prisbilligste pris.

Man bør bare være så påvagt, at når en netbutik udlover bedst i test varer for en pris som anses for himmelråbende tiltalende, så kunne det mange gange være en varsel om en fup online forretning. Handler med kort er trods alt omfattet af et lovbud, hvilket passer på folk imod uægte firmaer på nettet.

Generelt slår vi et slag for shopping med kort eller betalinger med mobilen. Som en alternativ mulighed bør du vælge en afdragsløsning som f.eks. ViaBill, når du higer efter at betale beløbet over flere uger.

Forinden nogen bestiller på en e-forretning burde de de facto læse webbutikkens forretningsbetingelser, det er dog naturligvis et tidskrævende projekt.

En anden løsning kan derfor være at efterse hvorvidt e-forretningen er godkendt af e-mærket, eftersom det generelt er en indikation om at online forhandleren retter sig efter de officielle regler, og at internet webshoppen ofte evalueres af fagmænd som mestrer reglerne. Derudover tilbydes du anledning til at få bistand, hvis du udsættes for besvær ved din shopping. Se mere her.

Ligeså tilrådes det at du er vidende om de elementære bestemmelser der kan håndhæves i forbindelse med købet, som eksempelvis hvilken ombytningspolitik internet forretningen bruger. I den sammenhæng er det tillige relevant, at man altid beholder sin kvitteringsmail, så man senere vil kunne bevidne handlen, ligegyldigt om man skal købe en gave til en herre eller dame.

Den mest prisbevidste form for fragt

Trustpilot genererer egentlig fornemme muligheder for at dechifrere en stor gruppe øvrige konsumenters vurderinger og herved er det godt, at du analyserer netbutikkens kritik inden du lægger din bestilling.

Facebook yder endvidere temmelig strålende muligheder for at få en idé om webbutikkens pålidelighed. Tilmed er der en række internet butikker hvor folk kan afgive en vurdering af ordreforløbet, som tilmed bør bruges til afvejning af tidligere kunders oplevelser.

Websitet er finansieret af reklamer. Vi har faste samarbejder med forskellige butikker på nettet eftersom vi markedsfører forretningernes produkter, og opnår betaling såfremt en af vores brugere foretager et indkøb.