Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Cairn Makalu 2 C-Tex Pro, skiluffer, herre, sort

Varenummer (SKU): 18065-21721-59446 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 649,00.Current price is: kr. 519,00.

Cairn Makalu er en kvalitetsluffe, som er perfekte til skiferien, og ligeledes også god til vinteren herhjemme. Lufferne er forstærket i fingerspidserne, hvilket gør dem ekstra slidstærke.

Handskerne kan justeres i håndleddet, som sikrer at de sidder god … læs mere her
Er Cairn Makalu 2 C-Tex Pro, skiluffer, herre, sort på lager?

Annonce
Køb Cairn Makalu 2 C-Tex Pro, skiluffer, herre, sort

Beskrivelse

Cairn Makalu 2 C-Tex Pro, skiluffer, herre, sort fakta:

  • Navn: Cairn Makalu 2 C-Tex Pro, skiluffer, herre, sort
  • Pris: Kr. 519.00
  • Mærke: Cairn
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skihandsker og luffer
  • VareID: 18065-21721-59446

Bestil Cairn Makalu 2 C-Tex Pro, skiluffer, herre, sort fra Cairn i dag til kun kr. 519.00 – så sendes den direkte til dig.

Cairn Makalu 2 C-Tex Pro, skiluffer, herre, sort til din ferie

Cairn Makalu 2 C-Tex Pro, skiluffer, herre, sort findes stadig i Top-10 eller tæt på i vores gruppe af varer Skihandsker og luffer. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Cairn Makalu 2 C-Tex Pro, skiluffer, herre, sort ved den velkendte shop AktivVinter.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, og der kan klikkes køb på produktet er på siden. Køber du varer online kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Cairn Makalu 2 C-Tex Pro, skiluffer, herre, sort og fordelene ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter du har købt dine varer, der er endda shops, der vælger at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. En anden ting du også slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Cairn Makalu 2 C-Tex Pro, skiluffer, herre, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *