Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

DIEL Felice, skidragt, dame, sort

Varenummer (SKU): 17833-21489-58994
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 3.349,00.Current price is: kr. 2.679,00.

Diel Felice skidragt er lavet i kvalitetsmaterialer til den aktive kvinde. Den er i slim fit, og har 4-vejs stræk for optimal bevægelsesfrihed og pasform.

Dragten er vind- og vandtæt, samtidig med at den er meget åndbar. Syningerne er tapede for optimal … læs mere her
Er DIEL Felice, skidragt, dame, sort på lager?

Annonce
Køb DIEL Felice, skidragt, dame, sort

Beskrivelse

DIEL Felice, skidragt, dame, sort fakta:

  • Navn: DIEL Felice, skidragt, dame, sort
  • Pris: Kr. 2679.00
  • Mærke: DIEL
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Heldragter til damer
  • VareID: 17833-21489-58994

Bestil DIEL Felice, skidragt, dame, sort fra DIEL i dag til kun kr. 2679.00 – så sendes den direkte til dig.

DIEL Felice, skidragt, dame, sort til din ferie

DIEL Felice, skidragt, dame, sort er efter stor efterspørgsel tilføjet i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Heldragter til damer. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din DIEL Felice, skidragt, dame, sort i den kendte webshop AktivVinter.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, det kan jo passende være det produkt på denne side. Køber du varer online er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

DIEL Felice, skidragt, dame, sort og fordelene ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “DIEL Felice, skidragt, dame, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *