Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Hestra Pullover luffe, sort

Varenummer (SKU): 8064-10138-24981 Kategori:
Flere billeder

kr. 549,00

En shell vante, der kan bruges som et varmende lag over f.eks. en strikhandske. Yder fuld beskyttelse mod vand og vind. Let at rulle sammen og bære i en lomme, når vejret er godt.

Ydermateriale:
Overdel: Vindtæt, vandtæt og åndbart Hestra Triton/polyamid … læs mere her
Er Hestra Pullover luffe, sort på lager?

Annonce
Køb Hestra Pullover luffe, sort

Beskrivelse

Hestra Pullover luffe, sort fakta:

  • Navn: Hestra Pullover luffe, sort
  • Pris: Kr. 549.00
  • Mærke: Hestra handsker og luffer
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skihandsker og luffer til damer
  • VareID: 8064-10138-24981

Bestil Hestra Pullover luffe, sort fra Hestra handsker og luffer i dag til kun kr. 549.00 – så sendes den direkte til dig.

Hestra Pullover luffe, sort til din ferie

Hestra Pullover luffe, sort er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i varegruppen Skihandsker og luffer til damer. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Hestra Pullover luffe, sort i den kendte webshop AktivVinter.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du shoppe løs efter lækre varer, det kan jo passende være produktet er på siden. Når der handles i webshop er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Hestra Pullover luffe, sort og fordelene ved at købe online

Du skal have i tankerne, når du handler online, er der bedre fordele, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Hestra Pullover luffe, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *