Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Cairn Optima M C-Tex, skihandske, herre, black

Varenummer (SKU): 15040-18359-64580 Kategori:
Flere billeder

kr. 249,00

Cairn Optima er en skihandske, som opfylder dine behov i langt de fleste forhold, som man møder på en normal skiferie. Den er ligeledes god til brug om vinteren herhjemme.

Handsken har kan spændes ind om håndleddet, så den sidder godt fast, hvilket også … læs mere her
Er Cairn Optima C-Tex, skihandske, herre, black på lager?

Annonce
Køb Cairn Optima C-Tex, skihandske, herre, black

Beskrivelse

Cairn Optima C-Tex, skihandske, herre, black fakta:

  • Navn: Cairn Optima C-Tex, skihandske, herre, black
  • Pris: Kr. 249.00
  • Mærke: Cairn
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skihandsker og luffer
  • VareID: 15040-18359-64580

Bestil Cairn Optima C-Tex, skihandske, herre, black fra Cairn i dag til kun kr. 249.00 – så sendes den direkte til dig.

Cairn Optima C-Tex, skihandske, herre, black til din ferie

Cairn Optima C-Tex, skihandske, herre, black ligger på hylden i det store sortiment der er i vores varekategori Skihandsker og luffer. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Cairn Optima C-Tex, skihandske, herre, black ved den velkendte shop AktivVinter.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også dette produkt. Når der handles i webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Cairn Optima C-Tex, skihandske, herre, black og fordelene ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, får du andre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Og du kan endda gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Cairn Optima M C-Tex, skihandske, herre, black”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *