Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Holmenkol SkiClip Alpine/Carving

Varenummer (SKU): 18271-21927-59761 Kategori:
Flere billeder

kr. 29,00

Holmenkol SkiClip Alpine/Carving er en skiclip, som du sætter på spidsen af dine ski. Den holder skiene samlet, samtidigt med at den skåner skienes såler fra at gnides mod hinanden. … læs mere her
Er Holmenkol SkiClip Alpine/Carving på lager?

Annonce
Køb Holmenkol SkiClip Alpine/Carving

Beskrivelse

Holmenkol SkiClip Alpine/Carving fakta:

  • Navn: Holmenkol SkiClip Alpine/Carving
  • Pris: Kr. 29.00
  • Mærke: Holmenkol
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skivoks & vedligehold
  • VareID: 18271-21927-59761

Bestil Holmenkol SkiClip Alpine/Carving fra Holmenkol i dag til kun kr. 29.00 – så sendes den direkte til dig.

Holmenkol SkiClip Alpine/Carving til din ferie

Holmenkol SkiClip Alpine/Carving kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den populære kategori Skivoks & vedligehold. Der følger også lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Holmenkol SkiClip Alpine/Carving i den kendte webshop AktivVinter.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være dette produkt. Købes der ind i online webshops sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Holmenkol SkiClip Alpine/Carving og fordelene ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Du kan oven i købet gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Når du handler online er du også fri for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “Holmenkol SkiClip Alpine/Carving”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *