Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

4F Adam, softshell jakke, herre, sort

Varenummer (SKU): 19051-22705-61901 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 449,00.Current price is: kr. 359,00.

Alsidig softshell jakke der er ideel som overgangsjakke eller som mellemlag, når du klæder dig på efter lag-på-lag-princippet. Denne jakke er også vandafvisende, med et vandsøjletryk på 5.000 mm, og kan holde dig tør og varm.

Jakken er ideel til alle for … læs mere her
Er 4F Adam, softshell jakke, herre, sort på lager?

Annonce
Køb 4F Adam, softshell jakke, herre, sort

Beskrivelse

4F Adam, softshell jakke, herre, sort fakta:

  • Navn: 4F Adam, softshell jakke, herre, sort
  • Pris: Kr. 359.00
  • Mærke: 4F
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til herrer
  • VareID: 19051-22705-61901

Bestil 4F Adam, softshell jakke, herre, sort fra 4F i dag til kun kr. 359.00 – så sendes den direkte til dig.

4F Adam, softshell jakke, herre, sort til din ferie

4F Adam, softshell jakke, herre, sort kan på grund af dens store popularitet nu findes i den altid eftertragtede varekategori Softshell jakker til herrer. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din 4F Adam, softshell jakke, herre, sort hos onlineshoppen AktivVinter.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på denne vare. Køber du varer online sparer du penge- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

4F Adam, softshell jakke, herre, sort og fordelene ved at købe online

Shoppes der produkter online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. En anden ting du også slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

Anmeldelser

    Vær den første til at anmelde “4F Adam, softshell jakke, herre, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *