Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Hestra Gore-Tex Gauntlet skihandsker, junior, sort

Varenummer (SKU): 11566-14179-35356 Kategori:
Flere billeder

kr. 549,00

(86 kundeanmeldelser)

Simpel og slidstærk skihandske til børn. Handsken er udstyret med en åndbar og vandtæt GORE-TEX® membran, som sørger for, at dit barns hænder holdes varme og tørre. Handsken har 5-fingre og et Wolf Paw design, som beskytter syninger og sømme, og øger han … læs mere her
Er Hestra Gore-Tex Gauntlet skihandsker, junior, sort på lager?

Annonce
Køb Hestra Gore-Tex Gauntlet skihandsker, junior, sort

Beskrivelse

Hestra Gore-Tex Gauntlet skihandsker, junior, sort fakta:

  • Navn: Hestra Gore-Tex Gauntlet skihandsker, junior, sort
  • Pris: Kr. 549.00
  • Mærke: Hestra handsker og luffer
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skihandsker og luffer til børn
  • VareID: 11566-14179-35356

Bestil Hestra Gore-Tex Gauntlet skihandsker, junior, sort fra Hestra handsker og luffer i dag til kun kr. 549.00 – så sendes den direkte til dig.

Hestra Gore-Tex Gauntlet skihandsker, junior, sort til din ferie

Hestra Gore-Tex Gauntlet skihandsker, junior, sort er klar til dig her i shoppen. Du finder den i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Skihandsker og luffer til børn. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Hestra Gore-Tex Gauntlet skihandsker, junior, sort i den kendte webshop AktivVinter.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også dette produkt. Når der handles i webshop sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Hestra Gore-Tex Gauntlet skihandsker, junior, sort og fordelene ved at købe online

Når du handler online, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det at sammenlligne priser bliver en leg, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det giver en god fleksibilitet for dig. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

86 reviews for Hestra Gore-Tex Gauntlet skihandsker, junior, sort

    Vær den første til at anmelde “Hestra Gore-Tex Gauntlet skihandsker, junior, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *