Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kama Halfdan, hue, herre, mørkegrå

Varenummer (SKU): 18208-21864-59655 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 349,00.Current price is: kr. 229,00.

(82 kundeanmeldelser)

Kama beanie har et klassisk, nordisk design og er samtidig perfekt til sport. Huen har et indvendigt pandebånd, som holder ørene godt varme.

Det indvendige pandepånd er lavet i polycolon fibre, som ikke absorbere fugt, men transportere det væk fra huden, … læs mere her
Er Kama Halfdan, hue, herre, mørkegrå på lager?

Annonce
Køb Kama Halfdan, hue, herre, mørkegrå

Beskrivelse

Kama Halfdan, hue, herre, mørkegrå fakta:

  • Navn: Kama Halfdan, hue, herre, mørkegrå
  • Pris: Kr. 229.00
  • Mærke: Kama
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Huer og pandebånd til herrer
  • VareID: 18208-21864-59655

Bestil Kama Halfdan, hue, herre, mørkegrå fra Kama i dag til kun kr. 229.00 – så sendes den direkte til dig.

Kama Halfdan, hue, herre, mørkegrå til din ferie

Kama Halfdan, hue, herre, mørkegrå findes stadig i Top-10 eller tæt på i den populære kategori Huer og pandebånd til herrer. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Kama Halfdan, hue, herre, mørkegrå ved den velkendte shop AktivVinter.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Blandt alle varerne i shoppen går mange på jagt efter deres mål, og der er det oplagte valg dette produkt. Når du handler online kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Kama Halfdan, hue, herre, mørkegrå og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er du stillet lidt bedre, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, i de mange webshops der er på det danske marked. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

82 reviews for Kama Halfdan, hue, herre, mørkegrå

    Vær den første til at anmelde “Kama Halfdan, hue, herre, mørkegrå”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *