Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kilpi Ravia, softshell jakke, plus size, dame, sort

Varenummer (SKU): 20327-23982-65752 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 899,00.Current price is: kr. 719,00.

(54 kundeanmeldelser)

Kilpi Ravia er en praktisk og velsiddende softshell jakke til damer. Ideel til udendørs aktiviteter i forår eller efterår, men den er også rigtig god til de kølige sommeraftener.

Denne softshell jakke er fremstillet i stretch materiale, som giver dig mul … læs mere her
Er Kilpi Ravia, softshell jakke, plus size, dame, sort på lager?

Annonce
Køb Kilpi Ravia, softshell jakke, plus size, dame, sort

Beskrivelse

Kilpi Ravia, softshell jakke, plus size, dame, sort fakta:

  • Navn: Kilpi Ravia, softshell jakke, plus size, dame, sort
  • Pris: Kr. 719.00
  • Mærke: Kilpi
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til damer
  • VareID: 20327-23982-65752

Bestil Kilpi Ravia, softshell jakke, plus size, dame, sort fra Kilpi i dag til kun kr. 719.00 – så sendes den direkte til dig.

Kilpi Ravia, softshell jakke, plus size, dame, sort til din ferie

Kilpi Ravia, softshell jakke, plus size, dame, sort ligger på hylden i det store sortiment der er i varegruppen Softshell jakker til damer. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Kilpi Ravia, softshell jakke, plus size, dame, sort hos den populære shop AktivVinter.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på dette produkt. Når der handles i webshop sparer du penge- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Kilpi Ravia, softshell jakke, plus size, dame, sort og fordelene ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. efter du har købt dine varer, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

54 reviews for Kilpi Ravia, softshell jakke, plus size, dame, sort

    Vær den første til at anmelde “Kilpi Ravia, softshell jakke, plus size, dame, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *