Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kilpi Mimas, skibukser, junior, sort

Varenummer (SKU): 20715-24373-67012 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 799,00.Current price is: kr. 429,00.

(15 kundeanmeldelser)

Kilpi Mimas junior skibukser er fremstillet i en vind- og vandtæt samt åndbar membran. Bukserne er velegnede som ski- og snowboardbukser, men kan naturligvis også bruges som almindelig vinterbukser til aktiviteter ude i sneen.

Bukserne har snefang i ben, … læs mere her
Er Kilpi Mimas, skibukser, junior, sort på lager?

Annonce
Køb Kilpi Mimas, skibukser, junior, sort

Beskrivelse

Kilpi Mimas, skibukser, junior, sort fakta:

  • Navn: Kilpi Mimas, skibukser, junior, sort
  • Pris: Kr. 429.00
  • Mærke: Kilpi
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skibukser til børn
  • VareID: 20715-24373-67012

Bestil Kilpi Mimas, skibukser, junior, sort fra Kilpi i dag til kun kr. 429.00 – så sendes den direkte til dig.

Kilpi Mimas, skibukser, junior, sort til din ferie

Kilpi Mimas, skibukser, junior, sort kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i den godt sælgende kategori Skibukser til børn. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Kilpi Mimas, skibukser, junior, sort ved den velkendte shop AktivVinter.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være dette produkt. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Kilpi Mimas, skibukser, junior, sort og fordelene ved at købe online

Når du handler online, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. I onlineshoppen er der ingen kø så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

15 reviews for Kilpi Mimas, skibukser, junior, sort

    Vær den første til at anmelde “Kilpi Mimas, skibukser, junior, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *