Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kilpi Sonna-W, softshelljakke, dame, blå

Varenummer (SKU): 20827-24492-67575 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 999,00.Current price is: kr. 799,00.

(58 kundeanmeldelser)

Med Sonna regnjakken har du den ideelle jakke til de knap så kolde perioder af året. Den egner sig rigtig godt til vandreture, eller lignende aktiviteter. Derudover gør den sig også rigtig godt som hverdagsjakke i de knap så kolde årstider.

Jakken er lav … læs mere her
Er Kilpi Sonna-W, regnjakke, dame, blå på lager?

Annonce
Køb Kilpi Sonna-W, regnjakke, dame, blå

Beskrivelse

Kilpi Sonna-W, regnjakke, dame, blå fakta:

  • Navn: Kilpi Sonna-W, regnjakke, dame, blå
  • Pris: Kr. 799.00
  • Mærke: Kilpi
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 20827-24492-67575

Bestil Kilpi Sonna-W, regnjakke, dame, blå fra Kilpi i dag til kun kr. 799.00 – så sendes den direkte til dig.

Kilpi Sonna-W, regnjakke, dame, blå til din ferie

Kilpi Sonna-W, regnjakke, dame, blå er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den altid eftertragtede varekategori Regntøj til damer. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Kilpi Sonna-W, regnjakke, dame, blå online hos webshoppen AktivVinter.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være dette produkt. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Kilpi Sonna-W, regnjakke, dame, blå og fordelene ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online køen er der slet ikke, når du handler online, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

58 reviews for Kilpi Sonna-W, softshelljakke, dame, blå

    Vær den første til at anmelde “Kilpi Sonna-W, softshelljakke, dame, blå”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *