Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Helly Hansen Nari 2.5L, regnjakke, herre, grå

Varenummer (SKU): 20855-24520-67736 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 1.299,00.Current price is: kr. 949,00.

(16 kundeanmeldelser)

Nari jakken er lavet som en rigtig udendørsjakke, hvilket vil sige til næsten al slags aktivitet. Den er især god til når man er ude at vandre eller som din vandtætte jakke til hverdag. Med denne jakke kan du have lag på lag indenunder og benytte den selv … læs mere her
Er Helly Hansen Nari 2.5L, regnjakke, herre, grå på lager?

Annonce
Køb Helly Hansen Nari 2.5L, regnjakke, herre, grå

Beskrivelse

Helly Hansen Nari 2.5L, regnjakke, herre, grå fakta:

  • Navn: Helly Hansen Nari 2.5L, regnjakke, herre, grå
  • Pris: Kr. 949.00
  • Mærke: Helly Hansen
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 20855-24520-67736

Bestil Helly Hansen Nari 2.5L, regnjakke, herre, grå fra Helly Hansen i dag til kun kr. 949.00 – så sendes den direkte til dig.

Helly Hansen Nari 2.5L, regnjakke, herre, grå til din ferie

Helly Hansen Nari 2.5L, regnjakke, herre, grå får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i kategorien Regntøj til herrer. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Helly Hansen Nari 2.5L, regnjakke, herre, grå hos den populære shop AktivVinter.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være produktet er på siden. Køber du varer online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Helly Hansen Nari 2.5L, regnjakke, herre, grå og fordelene ved at købe online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, i den store skov af webshops, der er derude. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

16 reviews for Helly Hansen Nari 2.5L, regnjakke, herre, grå

    Vær den første til at anmelde “Helly Hansen Nari 2.5L, regnjakke, herre, grå”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *