Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

Varenummer (SKU): 20864-24529-67784 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 999,00.Current price is: kr. 799,00.

(20 kundeanmeldelser)

Vassbacken er en tynd og let softshelljakke med en elastisk hætte. Den er lavet med en vandtæt overflade så du ikke skal være nervøs for om der kommer en regnbyge imens du er ude. Syningerne har ingen svejsning eller tape bagved, men til kortere regnbyger … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort
  • Pris: Kr. 799.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til damer
  • VareID: 20864-24529-67784

Bestil 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 799.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort til din ferie

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori Softshell jakker til damer. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Langt de fleste i Norden køber deres 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort ved den velkendte shop AktivVinter.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Blandt alle varerne i shoppen er der helt sikkert noget for dig, som jo fx kan være dette produkt. Når du handler online kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort og fordelene ved at købe online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, får du nogle bedre betingelser, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Webshop skal følge dansk lov, der giver 14 dages retrret. når du har handlet dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Webshoppen kan sende produkterne hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

20 reviews for 2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vassbacken, softshelljakke, dame, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *