Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Helly Hansen Aspire regnfrakke, dame, sort

Varenummer (SKU): 19065-22719-62094 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 1.999,00.Current price is: kr. 1.599,00.

(101 kundeanmeldelser)

Helly Hansen W Aspire er en isoleret regnfrakke i et klassisk design. Den er både vind- og vandtæt, og har samtidig en velfungerende åndbarhed. Jakken har en Helly Tech Protection membran, der har et vandsøjletryk på 10.000 mm.

Denne lange regnfrakke er … læs mere her
Er Helly Hansen Aspire regnfrakke, dame, sort på lager?

Annonce
Køb Helly Hansen Aspire regnfrakke, dame, sort

Beskrivelse

Helly Hansen Aspire regnfrakke, dame, sort fakta:

  • Navn: Helly Hansen Aspire regnfrakke, dame, sort
  • Pris: Kr. 1599.00
  • Mærke: Helly Hansen
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 19065-22719-62094

Bestil Helly Hansen Aspire regnfrakke, dame, sort fra Helly Hansen i dag til kun kr. 1599.00 – så sendes den direkte til dig.

Helly Hansen Aspire regnfrakke, dame, sort til din ferie

Helly Hansen Aspire regnfrakke, dame, sort kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den eftertragtede varegruppe Regntøj til damer. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Helly Hansen Aspire regnfrakke, dame, sort hos onlineshoppen AktivVinter.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, og der er det oplagte valg denne vare. Køber du varer online er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Helly Hansen Aspire regnfrakke, dame, sort og fordelene ved at købe online

Hver eneste gang, du shopper online i en dansk webshop, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

101 reviews for Helly Hansen Aspire regnfrakke, dame, sort

    Vær den første til at anmelde “Helly Hansen Aspire regnfrakke, dame, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *