Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Helly Hansen Moss regnbukser, junior, sort

Varenummer (SKU): 19969-23624-68385 Kategori:
Flere billeder

kr. 349,00

(60 kundeanmeldelser)

Helly Hansen Moss Pant er et par traditionelle regnbukser med den seneste teknologi til at holde dig tør, og et design der trækker tråde tilbage til de første Helly Hansen bukser.

Bukserne er lavet af PU, og syningerne er svejsede, så de effektivt holder … læs mere her
Er Helly Hansen Moss regnbukser, junior, sort på lager?

Annonce
Køb Helly Hansen Moss regnbukser, junior, sort

Beskrivelse

Helly Hansen Moss regnbukser, junior, sort fakta:

  • Navn: Helly Hansen Moss regnbukser, junior, sort
  • Pris: Kr. 349.00
  • Mærke: Helly Hansen
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: 19969-23624-68385

Bestil Helly Hansen Moss regnbukser, junior, sort fra Helly Hansen i dag til kun kr. 349.00 – så sendes den direkte til dig.

Helly Hansen Moss regnbukser, junior, sort til din ferie

Helly Hansen Moss regnbukser, junior, sort kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den godt sælgende kategori Regntøj til børn. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Helly Hansen Moss regnbukser, junior, sort ved den velkendte shop AktivVinter.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være den vare du kigger på lige nu. Når du handler online kan priserne være lavere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Helly Hansen Moss regnbukser, junior, sort og fordelene ved at købe online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du stillet lidt bedre, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Du får med dine varer 14 dages returret. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end de 14 dage, de er forpligtet til. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

60 reviews for Helly Hansen Moss regnbukser, junior, sort

    Vær den første til at anmelde “Helly Hansen Moss regnbukser, junior, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *