Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Salomon R 60 Click, langrendsstave, sort

Varenummer (SKU): 20506-24161-72129 Kategori:
Flere billeder

kr. 799,00

(91 kundeanmeldelser)

R 60 skistavene er lavet af 60 % carbon, så du får et par lette skistave med god respons når du skal skubbe fra i sporet.

ErgoClick samt Click stropperne fungerer fantastisk så du let kan klikke stropper af og på med én hånd. Det betyder du ikke behøver … læs mere her
Er Salomon R 60 Click, langrendsstave, sort på lager?

Annonce
Køb Salomon R 60 Click, langrendsstave, sort

Beskrivelse

Salomon R 60 Click, langrendsstave, sort fakta:

  • Navn: Salomon R 60 Click, langrendsstave, sort
  • Pris: Kr. 799.00
  • Mærke: Salomon
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Langrend
  • VareID: 20506-24161-72129

Bestil Salomon R 60 Click, langrendsstave, sort fra Salomon i dag til kun kr. 799.00 – så sendes den direkte til dig.

Salomon R 60 Click, langrendsstave, sort til din ferie

Salomon R 60 Click, langrendsstave, sort er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den altid eftertragtede varekategori Langrend. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Salomon R 60 Click, langrendsstave, sort hos den populære shop AktivVinter.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Vi har håndplukket varerne og blandt dem er der helt sikkert noget for dig, deriblandt også det produkt på denne side. Når du handler online er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Salomon R 60 Click, langrendsstave, sort og fordelene ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og prissammenlignen er let at foretage, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

91 reviews for Salomon R 60 Click, langrendsstave, sort

    Vær den første til at anmelde “Salomon R 60 Click, langrendsstave, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *