Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Ortovox Rescue Set Diract, lavinepakke

Varenummer (SKU): 20589-24244-66551 Kategori:
Flere billeder

kr. 2.999,00

(28 kundeanmeldelser)

Dette sæt indeholder alt du behøver til offpisten:
– Ortovox Diract
– Ortovox Badger 2,5 shovel
– Ortovox ALU 240 sonde

Ortovox imponerer år efter år med ny og moderne teknologi indenfor bl.a. tøj, rygsække og lavineudstyr. Da de lancerede Ortovox Diract … læs mere her
Er Ortovox Rescue Set Diract, lavinepakke på lager?

Annonce
Køb Ortovox Rescue Set Diract, lavinepakke

Beskrivelse

Ortovox Rescue Set Diract, lavinepakke fakta:

  • Navn: Ortovox Rescue Set Diract, lavinepakke
  • Pris: Kr. 2999.00
  • Mærke: Ortovox
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Lavineudstyr
  • VareID: 20589-24244-66551

Bestil Ortovox Rescue Set Diract, lavinepakke fra Ortovox i dag til kun kr. 2999.00 – så sendes den direkte til dig.

Ortovox Rescue Set Diract, lavinepakke til din ferie

Ortovox Rescue Set Diract, lavinepakke kan på grund af dens store popularitet nu findes i varegruppen Lavineudstyr. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Ortovox Rescue Set Diract, lavinepakke online hos webshoppen AktivVinter.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også det produkt på denne side. Når du handler online kan priserne være lavere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Ortovox Rescue Set Diract, lavinepakke og fordelene ved at købe online

Handler du varer i en dansk webbutik, giver de dig lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Webshops er nødt til at skilte med deres priser på varerne online, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og du kan endda gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så spilder du ikke din tid på at vente på fru Hansen, der lige skal spørge om, hvad hver enkelt ting koster.

28 reviews for Ortovox Rescue Set Diract, lavinepakke

    Vær den første til at anmelde “Ortovox Rescue Set Diract, lavinepakke”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *