Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kilpi Metrix-W, skaljakke, dame, mørkegrøn

Varenummer (SKU): 21648-25313-70215 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 2.899,00.Current price is: kr. 2.319,00.

(6 kundeanmeldelser)

Tynd skaljakke med høj hals. Jakken er fremstillet i et vandtæt og åndbart SIBERIUM 3-lags materiale som har en åndbarhed på 10.000.
Ydermaterialet er fremstillet i en lækker robust kvalitet og med tapede syninger der sikrer fuldstændig vandtæthed.

Jakke … læs mere her
Er Kilpi Metrix-W, skaljakke, dame, mørkegrøn på lager?

Annonce
Køb Kilpi Metrix-W, skaljakke, dame, mørkegrøn

Beskrivelse

Kilpi Metrix-W, skaljakke, dame, mørkegrøn fakta:

  • Navn: Kilpi Metrix-W, skaljakke, dame, mørkegrøn
  • Pris: Kr. 2319.00
  • Mærke: Kilpi
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skaljakker til damer
  • VareID: 21648-25313-70215

Bestil Kilpi Metrix-W, skaljakke, dame, mørkegrøn fra Kilpi i dag til kun kr. 2319.00 – så sendes den direkte til dig.

Kilpi Metrix-W, skaljakke, dame, mørkegrøn til din ferie

Kilpi Metrix-W, skaljakke, dame, mørkegrøn ligger på hylden i det store sortiment der er i varegruppen Skaljakker til damer. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Kilpi Metrix-W, skaljakke, dame, mørkegrøn hos den populære shop AktivVinter.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, deriblandt også produktet er på siden. Når der handles i webshop er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Kilpi Metrix-W, skaljakke, dame, mørkegrøn og fordelene ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er betingelserne lidt gunstigere, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder køen er der slet ikke, når du handler online, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

6 reviews for Kilpi Metrix-W, skaljakke, dame, mørkegrøn

    Vær den første til at anmelde “Kilpi Metrix-W, skaljakke, dame, mørkegrøn”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *