Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Uvex g.gl. 3000 CV, skibriller, sort

Varenummer (SKU): 21732-25397-70598 Kategori:
Flere billeder

kr. 899,00

(60 kundeanmeldelser)

Foretrækker du stadig at have skibriller på, selvom du bruger almindelige briller? Så kan denne model være noget for dig. Den er lavet med en størrelse og udformning hvor man forsøger at tage højde for brillebrugere. Det betyder også at disse skibriller h … læs mere her
Er Uvex g.gl. 3000 CV, skibriller, sort på lager?

Annonce
Køb Uvex g.gl. 3000 CV, skibriller, sort

Beskrivelse

Uvex g.gl. 3000 CV, skibriller, sort fakta:

  • Navn: Uvex g.gl. 3000 CV, skibriller, sort
  • Pris: Kr. 899.00
  • Mærke: Uvex
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skibriller / ski goggles
  • VareID: 21732-25397-70598

Bestil Uvex g.gl. 3000 CV, skibriller, sort fra Uvex i dag til kun kr. 899.00 – så sendes den direkte til dig.

Uvex g.gl. 3000 CV, skibriller, sort til din ferie

Uvex g.gl. 3000 CV, skibriller, sort er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den godt sælgende kategori Skibriller / ski goggles. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Uvex g.gl. 3000 CV, skibriller, sort fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, som ofte har gode tilbud og sørger for du sparer gode penge. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også denne vare. Når du handler online er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Uvex g.gl. 3000 CV, skibriller, sort og fordelene ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, begunstiges du af bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når du har handlet dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Shoppen sender din produkter til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

60 reviews for Uvex g.gl. 3000 CV, skibriller, sort

    Vær den første til at anmelde “Uvex g.gl. 3000 CV, skibriller, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *