Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kilpi Willie-W, skiundertrøje, dame, mørkeblå

Varenummer (SKU): 21807-25472-70706 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 499,00.Current price is: kr. 399,00.

(9 kundeanmeldelser)

Willie undertrøjen er oplagt til vinterbrug, uanset om man er ude at gå på de kolde vinterdage, eller er typen der tager på skiferie. Trøjen er fremstillet med Kilpi's Opti-Dry egenskaber, det betyder at trøjen er hurtigt tørrende. Det sikrer, at hvis … læs mere her
Er Kilpi Willie-W, skiundertrøje, dame, mørkeblå på lager?

Annonce
Køb Kilpi Willie-W, skiundertrøje, dame, mørkeblå

Beskrivelse

Kilpi Willie-W, skiundertrøje, dame, mørkeblå fakta:

  • Navn: Kilpi Willie-W, skiundertrøje, dame, mørkeblå
  • Pris: Kr. 399.00
  • Mærke: Kilpi
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skitøj i store størrelser til damer (op til 7XL)
  • VareID: 21807-25472-70706

Bestil Kilpi Willie-W, skiundertrøje, dame, mørkeblå fra Kilpi i dag til kun kr. 399.00 – så sendes den direkte til dig.

Kilpi Willie-W, skiundertrøje, dame, mørkeblå til din ferie

Kilpi Willie-W, skiundertrøje, dame, mørkeblå kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i vores gruppe af varer Skitøj i store størrelser til damer (op til 7XL). Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Kilpi Willie-W, skiundertrøje, dame, mørkeblå ved den velkendte shop AktivVinter.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Kilpi Willie-W, skiundertrøje, dame, mørkeblå og fordelene ved at købe online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og du kan finde webshops der giver mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og prissammenlignen er let at foretage, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og du kan faktisk sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Du får også en anden stor fordel, når du shopper online, og det er du slipper for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan frit vælge den løsning, der er bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

9 reviews for Kilpi Willie-W, skiundertrøje, dame, mørkeblå

    Vær den første til at anmelde “Kilpi Willie-W, skiundertrøje, dame, mørkeblå”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *