Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Cairn Justin, halsedisse, junior, rød/blåmeleret

Varenummer (SKU): 21886-25551-70947 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 199,00.Current price is: kr. 159,00.

(66 kundeanmeldelser)

Med denne halsedisse får dit barn en varm halsedisse til vinterkulden. Den er fremstillet i komfortable materialer samt i et tofarvet design.

Materialer:
Yderside: 100% acryl
Inderside: 95% polyester, 5% elastan … læs mere her
Er Cairn Justin, halsedisse, junior, rød/blåmeleret på lager?

Annonce
Køb Cairn Justin, halsedisse, junior, rød/blåmeleret

Beskrivelse

Cairn Justin, halsedisse, junior, rød/blåmeleret fakta:

  • Navn: Cairn Justin, halsedisse, junior, rød/blåmeleret
  • Pris: Kr. 159.00
  • Mærke: Cairn
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Halsedisser og elefanthuer til børn
  • VareID: 21886-25551-70947

Bestil Cairn Justin, halsedisse, junior, rød/blåmeleret fra Cairn i dag til kun kr. 159.00 – så sendes den direkte til dig.

Cairn Justin, halsedisse, junior, rød/blåmeleret til din ferie

Cairn Justin, halsedisse, junior, rød/blåmeleret kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i vores gruppe af varer Halsedisser og elefanthuer til børn. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Cairn Justin, halsedisse, junior, rød/blåmeleret hos onlineshoppen AktivVinter.dk, der virkelig har samlet toppen af de mest populære varer. Blandt alle varerne i shoppen finder du noget for alle, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Cairn Justin, halsedisse, junior, rød/blåmeleret og fordelene ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er der bedre fordele, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Den danske lovgivning giver dig 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Du kan oven i købet gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Shoppen sender din produkter til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

66 reviews for Cairn Justin, halsedisse, junior, rød/blåmeleret

    Vær den første til at anmelde “Cairn Justin, halsedisse, junior, rød/blåmeleret”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *