Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Aeonian the FENIX, softshell jakke, dame, grøn

Varenummer (SKU): 22152-25817-71205 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.899,00

(10 kundeanmeldelser)

the FENIX softshell-træningsjakken er designet med schweizisk premiumstof. Især professionelle cykelhold bruger dette material, fordi det er den perfekte blanding af alle de funktioner, de har brug for til deres aktiviteter. Materialet er vandafvisende og … læs mere her
Er Aeonian the FENIX, softshell jakke, dame, grøn på lager?

Annonce
Køb Aeonian the FENIX, softshell jakke, dame, grøn

Beskrivelse

Aeonian the FENIX, softshell jakke, dame, grøn fakta:

  • Navn: Aeonian the FENIX, softshell jakke, dame, grøn
  • Pris: Kr. 1899.00
  • Mærke: Aeonian
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Softshell jakker til damer
  • VareID: 22152-25817-71205

Bestil Aeonian the FENIX, softshell jakke, dame, grøn fra Aeonian i dag til kun kr. 1899.00 – så sendes den direkte til dig.

Aeonian the FENIX, softshell jakke, dame, grøn til din ferie

Aeonian the FENIX, softshell jakke, dame, grøn fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i vores varekategori Softshell jakker til damer. Din pakke kommer hjem til dig med lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Aeonian the FENIX, softshell jakke, dame, grøn fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er priserne bedre- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Aeonian the FENIX, softshell jakke, dame, grøn og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, end loven foreskriver for de fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så vælg det, der passer bedst til dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

10 reviews for Aeonian the FENIX, softshell jakke, dame, grøn

    Vær den første til at anmelde “Aeonian the FENIX, softshell jakke, dame, grøn”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *