Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Madshus Active U, langrendsstøvler, sort

Varenummer (SKU): 22274-25940-71554 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.199,00

(74 kundeanmeldelser)

Active U støvlerne er fremstillet med en på-syet overflade, som giver ekstra stabilitet når man står på ski. Støvlen har et højt skaft som giver dig ekstra beskyttelse. Hælkappen er forstærket hvilket giver god støtte og oveni dette er der velcrolukning f … læs mere her
Er Madshus Active U, langrendsstøvler, sort på lager?

Annonce
Køb Madshus Active U, langrendsstøvler, sort

Beskrivelse

Madshus Active U, langrendsstøvler, sort fakta:

  • Navn: Madshus Active U, langrendsstøvler, sort
  • Pris: Kr. 1199.00
  • Mærke: Madshus
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Langrend
  • VareID: 22274-25940-71554

Bestil Madshus Active U, langrendsstøvler, sort fra Madshus i dag til kun kr. 1199.00 – så sendes den direkte til dig.

Madshus Active U, langrendsstøvler, sort til din ferie

Madshus Active U, langrendsstøvler, sort er klar til dig her i shoppen. Du finder den i kategorien Langrend. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Det er snart allemandsviden at man helst køber sin Madshus Active U, langrendsstøvler, sort fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, det kan jo passende være dette produkt. Når der handles i webshop sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Madshus Active U, langrendsstøvler, sort og fordelene ved at købe online

Shoppes der produkter online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det at sammenlligne priser bliver en leg, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Din sammenligning kan du rent faktisk lave på alle tider af døgnet, så længe du er online. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bæreposen med varerne går i stykker på vej hjem. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

74 reviews for Madshus Active U, langrendsstøvler, sort

    Vær den første til at anmelde “Madshus Active U, langrendsstøvler, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *