Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kama Loke Merino, sweater, herre, mørkeblå

Varenummer (SKU): 22296-25962-71649 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.399,00

(85 kundeanmeldelser)

Med denne sweater får du både varme, komfort og en god portion åndbarhed. Den er lavet delvist af merinould samt acryl. Det giver dig varmen og åndbarheden fra merinoulden samt holdbarheden fra acryl fibrene.

Sweateren er rigtig god til som et mellemlag … læs mere her
Er Kama Loke Merino, sweater, herre, mørkeblå på lager?

Annonce
Køb Kama Loke Merino, sweater, herre, mørkeblå

Beskrivelse

Kama Loke Merino, sweater, herre, mørkeblå fakta:

  • Navn: Kama Loke Merino, sweater, herre, mørkeblå
  • Pris: Kr. 1399.00
  • Mærke: Kama
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies
  • VareID: 22296-25962-71649

Bestil Kama Loke Merino, sweater, herre, mørkeblå fra Kama i dag til kun kr. 1399.00 – så sendes den direkte til dig.

Kama Loke Merino, sweater, herre, mørkeblå til din ferie

Kama Loke Merino, sweater, herre, mørkeblå fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies. Der følger også lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Fun fact er at de fleste shoppere i Danmark køber Kama Loke Merino, sweater, herre, mørkeblå online hos webshoppen AktivVinter.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem finder du noget for alle, deriblandt også produktet er på siden. Når der handles i webshop sparer du penge- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Kama Loke Merino, sweater, herre, mørkeblå og fordelene ved at købe online

Når du handler online, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det giver en god fleksibilitet for dig. I onlineshoppen er der ingen kø køer er en saga blot, her er det direkte til kassen og betale med det samme, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

85 reviews for Kama Loke Merino, sweater, herre, mørkeblå

    Vær den første til at anmelde “Kama Loke Merino, sweater, herre, mørkeblå”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *