Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Lenz Heat Glove 6.0, luffer, dame, sort

Varenummer (SKU): 22389-26055-71925 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.499,00

(78 kundeanmeldelser)

Handsken er lavet med diskrete integrerede varmeelementer, som går ud i alle fingre samt rundt om dem. Hele handsken er desuden isoleret med PrimaLoft, så du også holder på den varme, som batterierne producerer. Selve varmen løber ovenpå fingrene og rundt … læs mere her
Er Lenz Heat Glove 6.0, luffer, dame, sort på lager?

Annonce
Køb Lenz Heat Glove 6.0, luffer, dame, sort

Beskrivelse

Lenz Heat Glove 6.0, luffer, dame, sort fakta:

  • Navn: Lenz Heat Glove 6.0, luffer, dame, sort
  • Pris: Kr. 1499.00
  • Mærke: Lenz
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skihandsker og luffer til damer
  • VareID: 22389-26055-71925

Bestil Lenz Heat Glove 6.0, luffer, dame, sort fra Lenz i dag til kun kr. 1499.00 – så sendes den direkte til dig.

Lenz Heat Glove 6.0, luffer, dame, sort til din ferie

Lenz Heat Glove 6.0, luffer, dame, sort får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i varegruppen Skihandsker og luffer til damer. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret hvis du skulle fortryde dit køb din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Lenz Heat Glove 6.0, luffer, dame, sort online hos webshoppen AktivVinter.dk, der har alle de efterspurgte varer i deres sortiment. I det store udvalg af varer kan du helt sikkert finde noget du kan li, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Lenz Heat Glove 6.0, luffer, dame, sort og fordelene ved at købe online

Husk at når du køber varer i webshops, er du sikret lidt bedre rettigheder, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og nogle webshops har valgt at give mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det gør en prissammenligning let, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

78 reviews for Lenz Heat Glove 6.0, luffer, dame, sort

    Vær den første til at anmelde “Lenz Heat Glove 6.0, luffer, dame, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *