Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kama Solvej, Merino sweater, dame, hvid

Varenummer (SKU): 22404-26069-71996 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 1.449,00.Current price is: kr. 1.159,00.

(102 kundeanmeldelser)

Denne sweater er rigtig god som mellemlag når du er ude på ski, eller blot i koldt vejr. Den har fuld længde lynlås, og er derfor også velegnet som yderste lag, evt ovenpå en anden tynd trøje, på de småkolde dage.

Sweateren er fremstillet i 50 % merinoul … læs mere her
Er Kama Solvej, Merino sweater, dame, hvid på lager?

Annonce
Køb Kama Solvej, Merino sweater, dame, hvid

Beskrivelse

Kama Solvej, Merino sweater, dame, hvid fakta:

  • Navn: Kama Solvej, Merino sweater, dame, hvid
  • Pris: Kr. 1159.00
  • Mærke: Kama
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer
  • VareID: 22404-26069-71996

Bestil Kama Solvej, Merino sweater, dame, hvid fra Kama i dag til kun kr. 1159.00 – så sendes den direkte til dig.

Kama Solvej, Merino sweater, dame, hvid til din ferie

Kama Solvej, Merino sweater, dame, hvid er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores varekategori Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies til damer. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Kama Solvej, Merino sweater, dame, hvid online hos webshoppen AktivVinter.dk, som ikke bare er en døgnflue, men har bevist sit eksistensgrundlag gennem lang tid. I det store udvalg af varer finder du noget for alle, og der er det oplagte valg denne vare. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Kama Solvej, Merino sweater, dame, hvid og fordelene ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Danske webshops skal jf. loven give 14 dages returret. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere og nogle giver endda et helt års returret. At handle online giver dig også en anden fordel, som er et stort udvalg, og det gør en prissammenligning let, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Tænk også på, at ved at handle online, så slipper du helt for, at skulle slæbe varerne hjem fra butikken. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

102 reviews for Kama Solvej, Merino sweater, dame, hvid

    Vær den første til at anmelde “Kama Solvej, Merino sweater, dame, hvid”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *