Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Salomon RS10 Prolink, langrendsstøvler, herre, mørkeblå

Varenummer (SKU): 22411-26075-72030 Kategori:
Flere billeder

kr. 2.199,00

(15 kundeanmeldelser)

RS10 støvlerne er perfekte til dig der ønsker et par langrendsstøvler som kan præstere uden at give efter. Støvlerne er lavet med en stivhed som gør at du i høj grad undgår at støvlerne giver efter, men i stedet sørger for at al din kraft bliver overført … læs mere her
Er Salomon RS10 Prolink, langrendsstøvler, herre, mørkeblå på lager?

Annonce
Køb Salomon RS10 Prolink, langrendsstøvler, herre, mørkeblå

Beskrivelse

Salomon RS10 Prolink, langrendsstøvler, herre, mørkeblå fakta:

  • Navn: Salomon RS10 Prolink, langrendsstøvler, herre, mørkeblå
  • Pris: Kr. 2199.00
  • Mærke: Salomon
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Langrend
  • VareID: 22411-26075-72030

Bestil Salomon RS10 Prolink, langrendsstøvler, herre, mørkeblå fra Salomon i dag til kun kr. 2199.00 – så sendes den direkte til dig.

Salomon RS10 Prolink, langrendsstøvler, herre, mørkeblå til din ferie

Salomon RS10 Prolink, langrendsstøvler, herre, mørkeblå er efter stor efterspørgsel tilføjet i den eftertragtede varegruppe Langrend. Du får også hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Salomon RS10 Prolink, langrendsstøvler, herre, mørkeblå hos den populære shop AktivVinter.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være dette produkt. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- det er effekten af, at den attraktive adresse på strøget ikke er nødvendig, og man dermed sparer meget på huslejen.

Salomon RS10 Prolink, langrendsstøvler, herre, mørkeblå og fordelene ved at købe online

Købes der ind i en webshop, giver de dig lidt bedre rettigheder, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Du skal kunne returnere dine varer i 14 dage. når du har handlet dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og nogle giver endda et helt års returret. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. De tider med at stå i kø er længe forbi – i dag handler vi online og der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

15 reviews for Salomon RS10 Prolink, langrendsstøvler, herre, mørkeblå

    Vær den første til at anmelde “Salomon RS10 Prolink, langrendsstøvler, herre, mørkeblå”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *