Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Salomon RC8 Vitane Prolink, langrendsstøvler, dame, sort

Varenummer (SKU): 22415-26079-72015 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.099,00

(17 kundeanmeldelser)

RC8 Vitane langrendsstøvlerne er designet til kvinder som foretrækker stabilitet samt perfekt pasform hele dagen. Støvlerne er tilmed lavet med en fleece inderside, som giver dig god varme når det er koldt. SensiFit konstruktionen slutter tæt omkring din … læs mere her
Er Salomon RC8 Vitane Prolink, langrendsstøvler, dame, sort på lager?

Annonce
Køb Salomon RC8 Vitane Prolink, langrendsstøvler, dame, sort

Beskrivelse

Salomon RC8 Vitane Prolink, langrendsstøvler, dame, sort fakta:

  • Navn: Salomon RC8 Vitane Prolink, langrendsstøvler, dame, sort
  • Pris: Kr. 1099.00
  • Mærke: Salomon
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Langrend
  • VareID: 22415-26079-72015

Bestil Salomon RC8 Vitane Prolink, langrendsstøvler, dame, sort fra Salomon i dag til kun kr. 1099.00 – så sendes den direkte til dig.

Salomon RC8 Vitane Prolink, langrendsstøvler, dame, sort til din ferie

Salomon RC8 Vitane Prolink, langrendsstøvler, dame, sort kan du finde sammen med resten af de populære fra varer i vores varekategori Langrend. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Det er efterhånden velkendt at online shoppere køber deres Salomon RC8 Vitane Prolink, langrendsstøvler, dame, sort online hos webshoppen AktivVinter.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, det kan jo passende være den vare du kigger på lige nu. Køber du varer online er priserne bedre- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Salomon RC8 Vitane Prolink, langrendsstøvler, dame, sort og fordelene ved at købe online

Når du handler online, er du sikret lidt bedre rettigheder, end hvis du handler i en fysisk butik. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, en del shops efterhånden giver endnu mere og forlænger din returret til mere end de 14 dage. En anden fordel ved online shops er, at alle varer og priser ligger online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, uden af være afhængig af, at det skal være tæt på din bopæl. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Når du handler online er du også fri for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Shoppen sender din produkter til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Glem alt om at stå i kø, hvor ekspedienten lige skal ringe til en anden for at høre, hvorfor prisen ikke går ind til det rigtige. Når handlen foregår online der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

17 reviews for Salomon RC8 Vitane Prolink, langrendsstøvler, dame, sort

    Vær den første til at anmelde “Salomon RC8 Vitane Prolink, langrendsstøvler, dame, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *