Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Salomon R 30 Click, langrendsstave, sort

Varenummer (SKU): 22419-26083-72117 Kategori:
Flere billeder

kr. 649,00

(50 kundeanmeldelser)

R 30 skistavene er lavet af 30 % carbon, så du får et par forholdsvis lette skistave med god respons når du skal skubbe fra i sporet. R 30 modellen er et par rigtig gode skistave til dig der nu for alvor vil udvikle din langrendsteknik yderligere. Det giv … læs mere her
Er Salomon R 30 Click, langrendsstave, sort på lager?

Annonce
Køb Salomon R 30 Click, langrendsstave, sort

Beskrivelse

Salomon R 30 Click, langrendsstave, sort fakta:

  • Navn: Salomon R 30 Click, langrendsstave, sort
  • Pris: Kr. 649.00
  • Mærke: Salomon
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Langrend
  • VareID: 22419-26083-72117

Bestil Salomon R 30 Click, langrendsstave, sort fra Salomon i dag til kun kr. 649.00 – så sendes den direkte til dig.

Salomon R 30 Click, langrendsstave, sort til din ferie

Salomon R 30 Click, langrendsstave, sort er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores gruppe af varer Langrend. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Salomon R 30 Click, langrendsstave, sort fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, der er blandt de førende i Norden inden for branchen. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, som jo fx kan være dette produkt. Købes der ind i online webshops sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Salomon R 30 Click, langrendsstave, sort og fordelene ved at købe online

Når webshops leverer dine produkter, begunstiges du af bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Alle danske webshops skal jævnfør loven give 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der er endda shops, der vælger at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, og det gør en prissammenligning let, på tværs af forskellige webshops. Din sammenligning kan du rent faktisk lave i løbet af nul-komma-fem med din smartphone eller tablet. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online køen er der slet ikke, når du handler online, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

50 reviews for Salomon R 30 Click, langrendsstave, sort

    Vær den første til at anmelde “Salomon R 30 Click, langrendsstave, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *