Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

K2 Mountain Duffel, 74L, sort

Varenummer (SKU): 22430-26092-72157 Kategori:
Flere billeder

kr. 999,00

(10 kundeanmeldelser)

Hold orden i din baggage på din rejse. Denne duffel bag er bygget med masser af plads til alle dine ting og lavet af slidstærke materialer.

Specifikationer og features
Mål: 75 x 47 x 37 cm
Volumen: 74 liter … læs mere her
Er K2 Mountain Duffel, 74L, sort på lager?

Annonce
Køb K2 Mountain Duffel, 74L, sort

Beskrivelse

K2 Mountain Duffel, 74L, sort fakta:

  • Navn: K2 Mountain Duffel, 74L, sort
  • Pris: Kr. 999.00
  • Mærke: K2
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Rejsetasker
  • VareID: 22430-26092-72157

Bestil K2 Mountain Duffel, 74L, sort fra K2 i dag til kun kr. 999.00 – så sendes den direkte til dig.

K2 Mountain Duffel, 74L, sort til din ferie

K2 Mountain Duffel, 74L, sort fås sammen med en masse andre varer lige her i shoppen i den godt sælgende kategori Rejsetasker. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din K2 Mountain Duffel, 74L, sort hos den populære shop AktivVinter.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Vi har håndplukket varerne og blandt dem kan du helt sikkert finde noget du kan li, og der er det oplagte valg dette produkt. Når du handler online er priserne bedre- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

K2 Mountain Duffel, 74L, sort og fordelene ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du stillet lidt bedre, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der er endda shops, der vælger at give mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, på tværs af forskellige webshops. Og du kan faktisk sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. En anden ting du også slipper for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så vælg det, der passer bedst til dig. Hvor mange gange har du stået i kø i en butik – det er slut nu, når du handler online køen er der slet ikke, når du handler online, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

10 reviews for K2 Mountain Duffel, 74L, sort

    Vær den første til at anmelde “K2 Mountain Duffel, 74L, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *