Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Swix Dynamic D3, langrendsstave, sort

Varenummer (SKU): 22431-26093-72163 Kategori:
Flere billeder

kr. 649,00

(23 kundeanmeldelser)

Dynamic D3-staven er en kompositstav fra SWIX med velafprøvede komponenter som PCU-håndtag og trand, der dækker alle sporforhold. Staven er først og fremmest en turstav. PCU-grebet med den nye Profit 3D-strop sikrer god kraftoverførsel og komfort.

OBS: S … læs mere her
Er Swix Dynamic D3, langrendsstave, sort på lager?

Annonce
Køb Swix Dynamic D3, langrendsstave, sort

Beskrivelse

Swix Dynamic D3, langrendsstave, sort fakta:

  • Navn: Swix Dynamic D3, langrendsstave, sort
  • Pris: Kr. 649.00
  • Mærke: Swix
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Langrend
  • VareID: 22431-26093-72163

Bestil Swix Dynamic D3, langrendsstave, sort fra Swix i dag til kun kr. 649.00 – så sendes den direkte til dig.

Swix Dynamic D3, langrendsstave, sort til din ferie

Swix Dynamic D3, langrendsstave, sort er klar til dig her i shoppen. Du finder den i den godt sælgende kategori Langrend. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Swix Dynamic D3, langrendsstave, sort i den kendte webshop AktivVinter.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Hos webshoppens store udvalg går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være dette produkt. Køber du varer online er varerne billigere- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Swix Dynamic D3, langrendsstave, sort og fordelene ved at købe online

Køber du produkter i forskellige webshops, begunstiges du af bedre rettigheder, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og prissammenlignen er let at foretage, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. For at det ikke skal være løgn, kan du endda lave en prissammenligning når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Den irriterende kassekø undgår du ved at handle online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så det er slut med at blive irriteret over langsomme mennesker i køen.

23 reviews for Swix Dynamic D3, langrendsstave, sort

    Vær den første til at anmelde “Swix Dynamic D3, langrendsstave, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *