Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kama fleece balaclava, tynd, sort

Varenummer (SKU): 2629-2998-6514 Kategori:
Flere billeder

kr. 279,00

(25 kundeanmeldelser)

Denne balaclava i tynd fleece beskytter mod koldt og barsk vejr. Den er også velegnet under en skihjelm eller blot i stedet for (eller under) en hue under kølige vejrforhold. Fremstillet i en meget elastisk fleece fra firmaet Pontetorto. Den store elastic … læs mere her
Er Kama fleece balaclava, tynd, sort på lager?


Køb Kama fleece balaclava, tynd, sort

Beskrivelse

Kama fleece balaclava, tynd, sort fakta:

  • Navn: Kama fleece balaclava, tynd, sort
  • Pris: Kr. 279.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: Kama
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Halsedisser og balaclavaer til herrer
  • VareID: 2629-2998-6514

Bestil Kama fleece balaclava, tynd, sort fra Kama i dag til kun kr. 279.00 – så sendes den direkte til dig.

Kama fleece balaclava, tynd, sort til din ferie

Kama fleece balaclava, tynd, sort er efter stor efterspørgsel tilføjet i vores varekategori Halsedisser og balaclavaer til herrer. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Kama fleece balaclava, tynd, sort online hos webshoppen Skisport.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer finder mange det de leder efter, som jo fx kan være dette produkt. Købes der ind i online webshops er priserne mere attraktive end i butikkerne- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Kama fleece balaclava, tynd, sort og fordelene ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, er der bedre fordele, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. når dine varer købes i en shop, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere for at skille sig ud fra konkurrenterne i markedet. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Og du kan faktisk sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være underlagt butikkernes åbningstider. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og få den løsning, der passer bedst for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

25 reviews for Kama fleece balaclava, tynd, sort

    Vær den første til at anmelde “Kama fleece balaclava, tynd, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *