Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Falke SK5 skistrømper, dame, sort

Varenummer (SKU): 18174-21830-60339 Kategori:
Flere billeder

kr. 359,00

(73 kundeanmeldelser)

Falke SK5 er en skistrømpe til skiløbere, der giver den fuld gas. Stoffet er super tyndt og forstærket med silke, så det holder på varmen, men ikke giver sig og dermed får du en optimal kontakt med skistøvlerne, hvilket resulterer i fuld kontrol. Denne st … læs mere her
Er Falke SK5 skistrømper, dame, sort på lager?


Køb Falke SK5 skistrømper, dame, sort

Beskrivelse

Falke SK5 skistrømper, dame, sort fakta:

  • Navn: Falke SK5 skistrømper, dame, sort
  • Pris: Kr. 359.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: Falke
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skisokker til damer
  • VareID: 18174-21830-60339

Bestil Falke SK5 skistrømper, dame, sort fra Falke i dag til kun kr. 359.00 – så sendes den direkte til dig.

Falke SK5 skistrømper, dame, sort til din ferie

Falke SK5 skistrømper, dame, sort er tilføjet i shoppen på grund af den store efterspørgsel i vores varekategori Skisokker til damer. Du får oven i købet lovpligtige 14 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Du kan roligt gøre som rigtig mange andre har gjort før dig og købe din Falke SK5 skistrømper, dame, sort online hos webshoppen Skisport.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Her i online shoppens kæmpe udvalg finder du noget for alle, deriblandt også den vare du kigger på lige nu. Når du handler online er varerne billigere- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Falke SK5 skistrømper, dame, sort og fordelene ved at købe online

Når du svinger kortet i de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, som ikke er en selvfølge i fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når dine varer købes i en shop, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det giver en god gennemsigtighed på priserne, i de mange webshops der er på det danske marked. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at skulle få det hele til at passe med de forskellige buslinjer og tidspunkter. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

73 reviews for Falke SK5 skistrømper, dame, sort

    Vær den første til at anmelde “Falke SK5 skistrømper, dame, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *