Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Rossignol Alltrack 80, skistøvler, dame, blå

Varenummer (SKU): 20673-24331-66794 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 2.599,00.Current price is: kr. 2.079,00.

(97 kundeanmeldelser)

Rossignol Alltrack 80 er den perfekte skistøvle til dig, som ønsker en skistøvle, hvor du er i 100 % kontrol, hvor du kan køre i lige det tempo du ønsker, samtidigt med at dine føder er komfortable. Alltrack 80 er en Bestseller fra Rossignol, som man kan … læs mere her
Er Rossignol Alltrack 80, skistøvler, dame, blå på lager?


Køb Rossignol Alltrack 80, skistøvler, dame, blå

Beskrivelse

Rossignol Alltrack 80, skistøvler, dame, blå fakta:

  • Navn: Rossignol Alltrack 80, skistøvler, dame, blå
  • Pris: Kr. 2079.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: Rossignol
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skistøvler til damer
  • VareID: 20673-24331-66794

Bestil Rossignol Alltrack 80, skistøvler, dame, blå fra Rossignol i dag til kun kr. 2079.00 – så sendes den direkte til dig.

Rossignol Alltrack 80, skistøvler, dame, blå til din ferie

Rossignol Alltrack 80, skistøvler, dame, blå er en af de førende varer her på shoppen, og ligger i den eftertragtede varegruppe Skistøvler til damer. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Rossignol Alltrack 80, skistøvler, dame, blå online hos webshoppen Skisport.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Der er mange varer i shoppen og i det store udvalg finder mange det de leder efter, som jo fx kan være produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop sparer du penge- fordi webshoppen ikke har udgifter til en fysisk butik.

Rossignol Alltrack 80, skistøvler, dame, blå og fordelene ved at købe online

Alle de tilfælde, hvor online webshops frister dig til at købe varer, er du sikret lidt bedre rettigheder, fordi webshops er underlagt en lovgivning, de skal følge. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har købt dine varer, og nogle webshops har valgt at give mere end de 14 dage, de er forpligtet til. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, og det gør en prissammenligning let, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det fra mobilen eller en tablet uden brug af en computer. Når du handler online er du også fri for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Shoppen sender din produkter til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over så gå bare direkte til kassen, når du har fundet dine varer, og betal med det samme, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

97 reviews for Rossignol Alltrack 80, skistøvler, dame, blå

    Vær den første til at anmelde “Rossignol Alltrack 80, skistøvler, dame, blå”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *