Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Kilpi Almeri, mellemlag, herre, sort

Varenummer (SKU): 23834-27492-75926 Kategori:
Flere billeder

kr. 299,00

(15 kundeanmeldelser)

Trøjen er fremstillet i 100 % polyester, som gør trøjen blød og behagelige at have på. Trøjen er ideel som mellemlag under en ski- eller skaljakke eller som en ekstra trøje under vinterjakken herhjemme.

Trøjen har 4-vejs stretch hvilket giver dig en god … læs mere her
Er Kilpi Almeri, mellemlag, herre, sort på lager?


Køb Kilpi Almeri, mellemlag, herre, sort

Beskrivelse

Kilpi Almeri, mellemlag, herre, sort fakta:

  • Navn: Kilpi Almeri, mellemlag, herre, sort
  • Pris: Kr. 299.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: Kilpi
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies
  • VareID: 23834-27492-75926

Bestil Kilpi Almeri, mellemlag, herre, sort fra Kilpi i dag til kun kr. 299.00 – så sendes den direkte til dig.

Kilpi Almeri, mellemlag, herre, sort til din ferie

Kilpi Almeri, mellemlag, herre, sort findes stadig i Top-10 eller tæt på i den eftertragtede varegruppe Fleecetrøjer, skitrøjer og skipullies. Det er ren luksus at få lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Kilpi Almeri, mellemlag, herre, sort fra den meget brugte forhandler Skisport.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Her i online shoppens kæmpe udvalg er der helt sikkert noget for dig, og der kan klikkes køb på den vare du kigger på lige nu. Når du handler online kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Kilpi Almeri, mellemlag, herre, sort og fordelene ved at købe online

Hvis du shopper online, er der bedre fordele, end hvis du handler i en fysisk butik. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter du har købt dine varer, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere det er slet ikke ualmindeligt, at få 30, 60 eller 90 dages returret i dag. Når webshops har hele deres varekatalog liggende online, kan du se hele udvalget, som gør det let at sammenligne priser, i de mange webshops der er på det danske marked. Og du kan endda gøre det når du har lyst, uden at være afhængig af butikkers åbningstider. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at varens pris er forskellige fra skiltet og til kasseapparatet, så du skal stå i kø bagefter for at få den rigtige pris. Webshoppen sender din varer direkte til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, så du kan vælge det, det er lettes for dig. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

15 reviews for Kilpi Almeri, mellemlag, herre, sort

    Vær den første til at anmelde “Kilpi Almeri, mellemlag, herre, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *