Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Helly Hansen Dubliner insulated regnjakke, herre, sort

Varenummer (SKU): 17327-20983-57040 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 1.599,00.Current price is: kr. 1.199,00.

(67 kundeanmeldelser)

Helly Hansen Dubliner Insulated Jacket er både vind- og vandtæt, samtidig med at den er åndbar. Den er isoleret med Primaloft®, som gør regnjakken ideel til de kolde regnvejrsdage.

Jakken har YKK lynlås, funktionelle lommer og aftagelig hætte. Jakken er … læs mere her
Er Helly Hansen Dubliner insulated regnjakke, herre, sort på lager?

Annonce
Køb Helly Hansen Dubliner insulated regnjakke, herre, sort

Beskrivelse

Helly Hansen Dubliner insulated regnjakke, herre, sort fakta:

  • Navn: Helly Hansen Dubliner insulated regnjakke, herre, sort
  • Pris: Kr. 1199.00
  • Mærke: Helly Hansen
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til herrer
  • VareID: 17327-20983-57040

Bestil Helly Hansen Dubliner insulated regnjakke, herre, sort fra Helly Hansen i dag til kun kr. 1199.00 – så sendes den direkte til dig.

Helly Hansen Dubliner insulated regnjakke, herre, sort til din ferie

Helly Hansen Dubliner insulated regnjakke, herre, sort er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i den altid eftertragtede varekategori Regntøj til herrer. Du bliver ved købet også tildelt lovpligtige 14 dages returret der giver dig en god sikkerhed, hvis du alligevel ikke skal bruge din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber Helly Hansen Dubliner insulated regnjakke, herre, sort fra den meget brugte forhandler AktivVinter.dk, der har forstået at have de rigtige varer på hylden. I det store udvalg af varer går mange på jagt efter deres mål, det kan jo passende være produktet er på siden. Ved at købe dine varer i en webshop er varerne billigere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Helly Hansen Dubliner insulated regnjakke, herre, sort og fordelene ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, får du andre fordele, som ikke nødvendigvis findes i fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter dit online køb, og nogle webshops har valgt at give mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det at sammenlligne priser bliver en leg, når man kan se de forskellige shops priser med det samme. Du kan oven i købet gøre det super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at bære alle varerne fra butikkens hylder hele vejen gennem butikken og hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller du kan bede dem om at sende til dit arbejde i stedet for, du skal bare huske at vælge den rigtige adresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel så gå let og ubesværet direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så ungå de trælse frustrationer over, at det kan tage så lang tid for folk at finde de sidste mønter frem.

67 reviews for Helly Hansen Dubliner insulated regnjakke, herre, sort

    Vær den første til at anmelde “Helly Hansen Dubliner insulated regnjakke, herre, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *