Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort

Varenummer (SKU): 20862-24527-72430 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 449,00.Current price is: kr. 219,00.

(50 kundeanmeldelser)

En vind- og vandtæt og åndbar regnjakke, som kan holde dig tør og varm, også når det bliver rigtig vådt. Jakken er produceret i et let materiale, som giver rigtig god bevægelsesfrihed. Alle syninger og sømme er tapede for at yde optimal vandtæthed.

Jakke … læs mere her
Er 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort på lager?

Annonce
Køb 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort

Beskrivelse

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort fakta:

  • Navn: 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort
  • Pris: Kr. 219.00
  • Mærke: 2117 of Sweden
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til børn
  • VareID: 20862-24527-72430

Bestil 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort fra 2117 of Sweden i dag til kun kr. 219.00 – så sendes den direkte til dig.

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort til din ferie

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort får stadig topkarakter blandt forbrugerne der har købt den i en vores rigtig gode kategorier, nemlig Regntøj til børn. Det er ret godt at du får lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Vidste du at størstedelen af dem der handler online køber 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort i den kendte webshop AktivVinter.dk, der har forstået vigtigheden af at have de rigtige varer på hylden. Blandt alle varerne i shoppen kan du helt sikkert finde noget du kan li, som jo fx kan være produktet er på siden. Købes der ind i online webshops kan priserne være lavere- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort og fordelene ved at købe online

Det er faktisk hver gang, når du shopper rundt online, er betingelserne lidt gunstigere, end hvis du handler i en fysisk butik. Produkter der handles i en dansk shop, skal have 14 dages returret. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og priser og betingelser er let for dig at sammenligne, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Din sammenligning kan du rent faktisk lave når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En anden ting du også slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Når du har købt dine varer, sendes de til din adresse, medmindre du vælger at få dem sendt til din arbejdsadresse, og få den løsning, der passer bedst for dig. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

50 reviews for 2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort

    Vær den første til at anmelde “2117 of Sweden Vedum, regnjakke, junior, sort”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *