Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Rossignol Experience 86 Basalt K + NX12 GW

Varenummer (SKU): 23645-27304-75242 Kategori:
Flere billeder

kr. 5.599,00

(42 kundeanmeldelser)

Den nye Experience serie er skabt med fokus på, at du skal få det maksimale ud af dine færdigheder og evner. Samt sørge for, at du føler dig sikker og stabil på bjerget, hvor det er dig som styrer skien og ikke omvendt. Den nye og lette konstruktion gør, … læs mere her
Er Rossignol Experience 86 Basalt K + NX12 GW på lager?

Annonce
Køb Rossignol Experience 86 Basalt K + NX12 GW

Beskrivelse

Rossignol Experience 86 Basalt K + NX12 GW fakta:

  • Navn: Rossignol Experience 86 Basalt K + NX12 GW
  • Pris: Kr. 5599.00
  • Mærke: Rossignol
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Ski til herrer (Alpinski)
  • VareID: 23645-27304-75242

Bestil Rossignol Experience 86 Basalt K + NX12 GW fra Rossignol i dag til kun kr. 5599.00 – så sendes den direkte til dig.

Rossignol Experience 86 Basalt K + NX12 GW til din ferie

Rossignol Experience 86 Basalt K + NX12 GW er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i den godt sælgende kategori Ski til herrer (Alpinski). Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret til at sikre dig mod fortrydelse af købet af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Rossignol Experience 86 Basalt K + NX12 GW i den kendte webshop AktivVinter.dk, som giver dig det store udvalg til de rigtige priser. Blandt alle varerne i shoppen finder mange det de leder efter, som jo fx kan være denne vare. Når du handler online er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Rossignol Experience 86 Basalt K + NX12 GW og fordelene ved at købe online

Det er værd at huske på, når der shoppes online, er du sikret lidt bedre rettigheder, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Dansk lov kræver af webshoppen, at de skal give dig 14 dages returret. efter dit online køb, en del shops efterhånden giver endnu mere og det kommer dig tilgode som forbruger. At webshops har alt liggende klar til dig online, betyder også at deres priser online, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Den helt stort fordel ved købe produkterne online er at slippe for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Online shoppen får Posten til at levere dine varer til din adresse, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

42 reviews for Rossignol Experience 86 Basalt K + NX12 GW

    Vær den første til at anmelde “Rossignol Experience 86 Basalt K + NX12 GW”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *