Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Helly Hansen Seven J, regnjakke, dame, lyserød

Varenummer (SKU): 23945-27603-76181 Kategori:
Flere billeder

kr. 1.199,00

(35 kundeanmeldelser)

Denne Helly Hansen W Seven J er en vind- og vandtæt regnjakke til kvinder med en rigtig god åndbarhed, hvilket gør, at du holdes tør og varm på kroppen.

Jakken har en hellang lynlås med beskyttelsesflap, en justerbar og sammenfoldelig hætte, justerbare … læs mere her
Er Helly Hansen Seven J, regnjakke, dame, lyserød på lager?


Køb Helly Hansen Seven J, regnjakke, dame, lyserød

Beskrivelse

Helly Hansen Seven J, regnjakke, dame, lyserød fakta:

  • Navn: Helly Hansen Seven J, regnjakke, dame, lyserød
  • Pris: Kr. 1199.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: Helly Hansen
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Regntøj til damer
  • VareID: 23945-27603-76181

Bestil Helly Hansen Seven J, regnjakke, dame, lyserød fra Helly Hansen i dag til kun kr. 1199.00 – så sendes den direkte til dig.

Helly Hansen Seven J, regnjakke, dame, lyserød til din ferie

Helly Hansen Seven J, regnjakke, dame, lyserød er stadig en af de mest eftertragtede varer her i webshoppen i vores varekategori Regntøj til damer. Der kommer hele lovpligtige 14 dages returret oven i hatten når du køber din vare. Det overrasker ikke nogen, at der er mange der køber Helly Hansen Seven J, regnjakke, dame, lyserød hos den populære shop Skisport.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. Det store vareudvalg giver en stor pulje af varer, og her finder mange det de leder efter, som jo fx kan være det produkt på denne side. Ved at købe dine varer i en webshop er priserne bedre- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.

Helly Hansen Seven J, regnjakke, dame, lyserød og fordelene ved at købe online

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, er betingelserne lidt gunstigere, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. når produkterne er købt online, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere som ligger udover de lovpligtige 14 dage. Derudover har du et meget større udvalg, som gør det let at sammenligne priser, iblandt alle de shops der sælger det, du er ude efter. Du kan oven i købet gøre det når du sidder på toilettet med din mobiltelefon. En af de store fordele når du handler online, er du slipper for, at du ikke kan bære alle din varer på én gang og skal gå flere gange frem og tilbage til bilen. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, eller de kan blive sendt til din arbejdsplads, og få den løsning, der passer bedst for dig. I onlineshoppen er der ingen kø der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så er det aldrig mere ubehaget ved at stå alt for tæt i en kø til kassen.

35 reviews for Helly Hansen Seven J, regnjakke, dame, lyserød

    Vær den første til at anmelde “Helly Hansen Seven J, regnjakke, dame, lyserød”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *