Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Accezzi Merino 20, skistrømper, junior, blå

Varenummer (SKU): 24038-27696-76321 Kategori:
Flere billeder

kr. 119,00

(52 kundeanmeldelser)

Accezzi Merino 20 er fremstillet af kvalitetsmaterialer, der sikrer komfort hele dagen. Skistrømper med merinould kommer lettere af med lugtgener i modsætning til syntetiske skisokker. Ofte kan du nøjes med at lufte dem efter brug, så du kan bruge dem fle … læs mere her
Er Accezzi Merino 20, skistrømper, junior, blå på lager?


Køb Accezzi Merino 20, skistrømper, junior, blå

Beskrivelse

Accezzi Merino 20, skistrømper, junior, blå fakta:

  • Navn: Accezzi Merino 20, skistrømper, junior, blå
  • Pris: Kr. 119.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 39
  • Mærke: Accezzi
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skistrømper til børn
  • VareID: 24038-27696-76321

Bestil Accezzi Merino 20, skistrømper, junior, blå fra Accezzi i dag til kun kr. 119.00 – så sendes den direkte til dig.

Accezzi Merino 20, skistrømper, junior, blå til din ferie

Accezzi Merino 20, skistrømper, junior, blå kan på grund af dens store popularitet nu findes i den populære kategori Skistrømper til børn. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret der sikrer dig, hvis du mod forventning skulle fortryde købet af din vare. Her i Danmark er der mange, der køber deres Accezzi Merino 20, skistrømper, junior, blå i den kendte webshop Skisport.dk, der altid har et stort udvalg af populære varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg går mange på jagt efter deres mål, deriblandt også produktet er på siden. Køber du varer online sparer du penge- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Accezzi Merino 20, skistrømper, junior, blå og fordelene ved at købe online

Når du lader dig friste, og får købt nogle produkter online, får du nogle bedre betingelser, som du ikke nødvendigvis får i fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, og du kan finde webshops der giver mere og nogle giver endda et helt års returret. Når webshops ligger online, får du med et par klik et stort udvalg , og det er let at gennemskue, hvilken pris og betingelser der er bedst, i de mange webshops der er på det danske marked. Du kan oven i købet gøre det på alle tider af døgnet, så længe du er online. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at døje med at få bugseret alle varerne hjem til dig selv. Dine varer bliver sendt direkte hjem til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. I dag er der ingen grund til at skulle stå i kø ved en kasse – ved online handel der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så undgår du skrigende unger, der plager deres forældre om slik og søde sager.

52 reviews for Accezzi Merino 20, skistrømper, junior, blå

    Vær den første til at anmelde “Accezzi Merino 20, skistrømper, junior, blå”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *