Telefon: 7876 8672 – [email protected]

TILBUD – klik her!

Smith I/O MAG, skibriller, White Vapor

Varenummer (SKU): 24149-27806-76569 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

Original price was: kr. 1.999,00.Current price is: kr. 1.599,00.

(65 kundeanmeldelser)

Smith I/O MAG er blandt de mest moderne skibriller på markedet. Brillerne har to linser, som ultra nemt kan skiftes ud ved hjælp af det magnetiske linseskift. Løsn blot de to låse i siderne, tag linsen ud, og pop den nye i – efter ikke ret mange sekunder … læs mere her
Er Smith I/O MAG, skibriller, White Vapor på lager?


Køb Smith I/O MAG, skibriller, White Vapor

Beskrivelse

Smith I/O MAG, skibriller, White Vapor fakta:

  • Navn: Smith I/O MAG, skibriller, White Vapor
  • Pris: Kr. 1599.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fragt: Kr. 0
  • Mærke: Smith
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 999
  • Kategori: Skibriller / ski goggles
  • VareID: 24149-27806-76569

Bestil Smith I/O MAG, skibriller, White Vapor fra Smith i dag til kun kr. 1599.00 – så sendes den direkte til dig.

Smith I/O MAG, skibriller, White Vapor til din ferie

Smith I/O MAG, skibriller, White Vapor er en af mange varer her på shoppen og findes i kategorien Skibriller / ski goggles. Vidste du, at du også får lovpligtige 14 dages returret der er en god garanti mod at købe det forkerte. Du kan inden for fristen bare returnere din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Smith I/O MAG, skibriller, White Vapor i den kendte webshop Skisport.dk, som er den foretrukne shop blandt online shoppere. I det store udvalg af varer kan du shoppe løs efter lækre varer, og der kan klikkes køb på dette produkt. Køber du varer online er varerne billigere- det skyldes bl.a. at sådan noget som husleje kan være meget lavere, da en god beliggenhed ikke er nødvendig.

Smith I/O MAG, skibriller, White Vapor og fordelene ved at købe online

Forbrugere der køber produkter i danske webshops, er der bedre fordele, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Lovgivningen dikterer min. 14 dages returret. efter du har foretaget dit køb på nettet, der findes også shops, der er endnu bedre og giver mere der kan forlænge din standard returret med både uger og måneder. Oveni returretten har du online også et ret stort udvalg af varer og shops, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, i den store skov af webshops, der er derude. Og du kan faktisk sammenligne priser super hurtigt, det er bare lige at finde de shop, der sælger din vare. Når du handler online er du også fri for, at skulle indrette sig efter, hvornår butikkerne synes, de skal holde åbent. Et fragtfirma som f.eks. Postnord eller GLS sender varerne til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Det med at stå i kø i en butik er efterhånden ret gammeldags, når du køber online så det er direkte til kassen, når du er færdig med at handle, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

65 reviews for Smith I/O MAG, skibriller, White Vapor

    Vær den første til at anmelde “Smith I/O MAG, skibriller, White Vapor”

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *